Neville: United ender i top 4

Gary Neville spår sin tidligere klub gode chancer for at ende i top 4 og dermed kvalificere sig til Champions League kvalifikationen, hvilket er sæsonens helt store mål.

Den legendariske højre back slår nu sine folder som ekspertkommentator på Sky Sports. Her snakkede han i mandagens udgave af Monday Night Football om, hvordan han så Manchester Uniteds muligheder frem mod slutningen af sæsonen.

– Hvis de på nuværende tidspunkt indkasserede mål, som de gjorde i kampen mod Leicester (5-3 nederlaget på udebane, red.), så ville jeg være bekymret for, om de kunne ende i top fire. Jeg tror dog at på grund af, de ikke spiller i Europa, så har de nok til at komme i top 4 sammen med Arsenal, Manchester City og Chelsea.

Neville fortalte ligeledes om, hvordan han fra sidelinjen har oplevet den første halve sæson under den nye træner Louis van Gaal, og hvordan han ser tegn på typisk lederskab fra hollænderens side

– Enhver træner ønsker at bringe vindermentalitet ind i en ny klub, og det føler jeg, van Gaal har tilbragt. Jeg forventede så, at han ville spille mere sprudlende, hvilket jeg synes har manglet.

 – Jeg havde også forestillet mig, at de ville bruge et 4-3-3 system efter den klassiske hollandske skole med meget kantspil, men det har vi heller ikke set. Så der er meget, jeg havde forventet, der ikke er sket. Fundanmentet er der dog, de lukker få mål ind og har fået vindermentaliten tilbage.
 

Forrige artikel

United-emne ude for sæsonen

Næste artikel

United videre i FA Cuppen efter pligtsejr

ANNONCE