Neville: United mangler en plan for den fremtidige manager

Det er sket for mange gange de seneste 10 år, at United skal til at finde en ny manager, siger Gary Neville.

Michael Carrick overtager styringen på indtil videre ubestemt tid, indtil en ny permanent United-manager er på plads – eller en anden caretaker kommer ind – og det falder dårligt tilbage på United-ledelsen, mener Gary Neville.

United-legenden mener, at det dufter af en ledelse, der ikke har en plan.

– Vi har set trænere blive fyret de seneste uger – Dean Smith og Nuno Espirito Santo – hvor der var planer til stede og nye trænere klar til at blive sat ind. Manchester United har ikke den plan, siger han på SkySports.

Neville har tidligere været meget kritisk overfor den måde, Uniteds sportslige setup fungerer på, og klubbens nuværende situation bekræfter SkySports-eksperten i, at noget ikke fungerer i den afdeling.

– Der skal stilles seriøse spørgsmål, og jeg har fået nok af det, hvis jeg skal være ærlig. (…) Jeg synes, klubben er styret fint i den økonomiske afdeling, men kulturelt og når det kommer til fodboldbeslutninger, så lader det meget tilbage at ønske.

– Realiteten er, at de er taget på sengen igen, de ved ikke, hvad de skal gøre – de har været ubeslutsomme, siger han.

Det er hårde ord fra den tidligere United-kaptajn, og du kan læse hele interviewet hos SkySports her. Gary Neville giver også sit syn på Mauricio Pochettino.

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Gode, gamle Ole: Hvad gik der galt?

Næste artikel

BBC: Pochettino interesseret i United-jobbet

ANNONCE