Neville: Vi skal have en god start

Manchester United har ikke vundet det nationale mesterskab siden sæsonen 2002/2003. Dette er fact, og det er netop dette fact, der gør, at Gary Neville…

Manchester United har ikke vundet det nationale mesterskab siden sæsonen 2002/2003. Dette er fact, og det er netop dette fact, der gør, at Gary Neville vil have Manchester United op af stolene. Neville mener, at grunden, til Manchester United ikke har vundet Premier League-trofæet siden 2003, er en dårlig start på sæsonen med for få point i de første kampe.

“Dette er den største test, at vi spillere har haft i lang tid,” udtalte Gary Neville til The Sun og fortsatte:

“Som et hold er det første gang, at vi ikke vinder mesterskabet i løbet af to sæsoner.”

“Det er uacceptabelt for et hold som Manchester United, og vi skal reagere på rigtig vis på dette.”

“Vi skal have en god start, fordi vi i de sidste to sæsoner har fået en dårlig start på sæsonen, og erfaringen af disse to sæsoner fortæller os, at vi ikke har råd til gentage dette.”

Gary Neville mener også, at det er uacceptabelt at tabe de langt lavere rangerede klubber i tabellen, men han mener ikke, at det er holdets skyld, for det ser Neville som fejlfrit.

“Vi tabte mange point mod de hold, som lå langt lavere rangeret i tabellen, og dette kan vi ikke tillade sker igen. Der er intet i vejen med truppen.”

“Det, der skete sidste år, var, at Chelsea havde en exceptionel sæson, ligesom Arsenal havde sæsonen før. Hvis du ikke taber, eller kun en enkelt gang, så vil du vinde titlen.

“Vi er kompetente med det, men lad os se det i øjnene. Sidste sæson kunne ikke have været værre for os,” afsluttede den ældste Neville-bror over for The Sun.

Forrige artikel

Bekræftet: Spector til Charlton

Næste artikel

Smith: Vi kommer igen

ANNONCE