Nuno Santo: En lige kamp

Wolves træner Nuno Santo var skuffet over kampens resultat i FA Cuppen.

Wolverhampton leverede, ifølge deres træner, Nuno Santo, en fin præstation i omkampen i FA Cuppen, som blev spillet på Old Trafford. Kampen havde generelt et fint tempo og begge hold havde chancer, dog var det Manchester Uniteds Juan Mata, der stod for kampens enlige mål.

– Det var en god kamp. En lige kamp. Begge hold havde chance. Vi stod dog ikke godt i forsvaret ved målet, men vi reagerede fint og var fortsat med i kampen, udtalte Nuno Santo til BT Sport.

Wolves har heller ikke haft tur i den de seneste kampe. Faktisk skal vi tilbage i slut december før ulvene sidst vandt en kamp. Modstanderen her hed Manchester City, som blev slået 3-2.

– Jeg er skuffet. Det er frustrerende, at leverer en god kamp og ryge ud af turneringen.

Undervejs i kampen fik udebaneholdet puttet bolden i United-målet. Målet blev dog annulleret af VAR, da Raúl Jiménez, ifølge VAR, havde hånden på bolden. Et beslutning Santo ikke kommenterede på, men i stedet kom med en kritik af VAR.

– Vi fejrer annullerede mål – det giver ingen mening. Det er VAR, og vi kan ikke gøre noget ved det, sluttede en skuffet Wolves-træner.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Solskjær: Sats med Rashford gav bagslag

Næste artikel

Scholes: Lidt is på et par dage og Rashford er klar til søndag

ANNONCE