Solskjær: Sats med Rashford gav bagslag

Det var ikke den rigtige beslutning at sende Marcus Rashford i aktion imod Wolverhampton. Det indrømmer Ole Gunnar Solskjær, som dog glæder sig over en tiltrængt sejr over ulvene.

De fleste United-fans havde nok hjertet et stykke oppe i halsen, da de så Marcus Rashford ligge og ømme sig i græsset med cirka 10 minutter tilbage af opgøret mod Wolverhampton. Den engelske angriber var kommet på banen godt et kvarter forinden, og efter kampen indrømmede Ole Gunnar Solskjær også, at holdets offensivprofil nok skulle være blevet på bænken. 

– Ja, det gav bagslag, men man er nødt til at løbe en risiko i ny og næ, lød det fra den norske manager, som nu må vente og se, hvor slemt det står til med angriberen. 

– Han vil blive testet i løbet af de næste par dage, så vi må se an i forhold til kampen på søndag (mod Liverpool, red.). Lige nu kan han ikke løbe. Han har haft lidt problemer med ryggen og fik et slag mere i aften, hvilket helt sikkert ikke har hjulpet på tingene. 

På den positive side glædede Solskjær sig over, at det efter fem mislykkedes forsøg endelig blev til en sejr over ulvene.

– Vi er glade for endelig at have slået Wolverhampton. Et par gange blev vi fanget ude af formation, men det fik vi rettet i de sidste 5-10 minutter af første halvleg. Mod slutningen af opgøret kunne man se, at det var to trætte mandskaber. Spillet gik fra den ene ende til anden, og det var bestemt ikke til vores fordel, lød det fra Solskjær, som også uddelte roser til et par af profilerne.

– Juan Mata viste klassen. Han har masser af kvaliteter, spilforståelse og endda en del fart. Daniel James havde tre-fire gode muligeder alene med deres målmand, og det var godt at se spillerne skabe mange chancer, men vi fik desværre ikke udnyttet dem. 

Med 1-0-sejren er United som bekendt klar til 4. runde af FA Cuppen, hvor enten Tranmere eller Watford, det opgør spilles den 23. januar. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Matchvinder-Mata: Jeg læste indkøbssedlen

Næste artikel

Nuno Santo: En lige kamp

Relaterede artikler
Total
0
Share