Ny vært i podcast-folden på OldTrafford.dk

Niels O. Thinesen, fodboldkommentator fra Discovery Networks’ kanaler, skal være vært på OldTrafford.dk podcast i efteråret sammen med Jonathan Damm Seldorf. Redaktør Emil Jørgensen holder pause fra studiet indtil næste år.

Tredje podcast-sæson på OldTrafford.dk er allerede i gang, og du har måske bemærket, at der er en ny værtsstemme i studiet. Niels O. Thinesen, som har gæstet programmet mange gange tidligere, er fremover vært sammen med Jonathan Damm Seldorf. 

Emil Jørgensen, som var vært i hele seneste sæson, skal til Libanon og arbejde som journalist i efteråret. Derfor er han snart væk fra mikrofonen, men vender stærkt tilbage i 2020. 

Formattet ændres ikke grundlæggende; OldTrafford.dk podcast vil stadig udkomme en gang om ugen, der vil stadig være gæster fra rivaliserende klubber, og kampe, spillere og store temaer i klubben vil fortsat blive taget under kærlig og kritisk behandling. 

– Men vi vil forsøge at gøre det endnu mere personligt, jovialt og til tider humoristisk. Og vi har masser af nye gæster og nye tiltag i ærmet, som vi glæder os til at præsentere for lytterne, siger Jonathan Damm Seldorf, som er begejstret for tilknytningen af Niels O. Thinesen. 

– At vi har fået ham, svarer lidt til, hvis United havde købt Matthijs de Ligt. Det bliver rigtig, rigtig godt det her, siger han. 

Sæson tre er allerede i fuld gang. OldTrafford.dk er udkommet med en transferspecial, en Liverpool-, Tottenham– samt Manchester City-optakt. 

I den kommende uges tid udkommer henholdsvis en Arsenal- og Chelsea-special, før at et kæmpe program dedikeret kun til Manchester United bliver produceret. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Telegraph: United vil byde £70m for Maguire - Leicester kræver £90m

Næste artikel

OT.dk talentspejder: Paulo Dybala

ANNONCE