Nye kontrakter på vej til fire profiler

Daily Mail skriver i dag, at nye kontrakter kan være på vej til fire af Uniteds nuværende førsteholdsspillere.

Der rygtes konstant mange nye folk til United, og der er også snak om at en del nuværende United-spillere skal den anden vej i et hektisk transfervindue til sommer. Men der er også stabilitet i klubben, og United ønsker angiveligt at forlænge med fire af de nuværende førsteholdsspillere.

I følge Daily Mail, er United i gang med at forlænge aftalerne med David de Gea, Tom Cleverley, Danny Welbeck og Phil Jones, der alle har to år tilbage af deres aftaler til sommer. De fire unge spillere, skal være en del af stammen i den fremtidige United-trup.

David de Gea har i denne sæson endegyldigt sat sig på tronen som det klare førstevalg i United, og den spanske keeper har spillet en fremragende sæson – som en af de eneste i United-truppen.

Tom Cleverley har omvendt modtaget en del kritik i denne sæson, men David Moyes skal have stor tiltro til Cleverley, som stadig kæmper om en plads i den engelske trup til sommerens VM-slutrunde i Brasilien.

Welbeck har været godt spillende i denne sæson og scoret 13 mål i 36 kampe for United og det engelske landshold. Det er en markant forbedring i forhold til sidste sæson, hvor den engelske angriber havde svært ved at få nettet til at blafre.

Phil Jones anses som den kommende leder i forsvaret og en mulig fremtidig anfører i United og måske også på landsholdet, og har været en vigtig mand i denne sæson, hvor han har dækket flere forskellige pladser.

Forrige artikel

Fellaini vil jagte succes i United

Næste artikel

Rygte: Shaw og Lallana til United

ANNONCE