Solskjær stoler på sig selv og staben midt i svær periode

United-manageren er ikke tilfreds med holdets præstationer, men han har tillid til at han selv, staben og spillerne kan løse problemerne.

Selvom Manchester United i øjeblikket kæmper rigtig meget med at finde tilfredsstillende præstationer frem, så har Ole Gunnar Solskjær tillid til, at han staben og spillerne i samarbejde kan vende tingenes gang.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Der bliver analyseret og arbejdet på træningsbanen for at forbedre det, forsikrer Solskjær.

– Som jeg har sagt, så er der rigtig mange ting på det sidste, der ikke har været godt nok. Men nu er det Atalanta, en anden modstander i en anden turnering, og vi har fokus på at analysere og forbedre os i den kamp, siger han ifølge Manchester Evening News.

Ifølge den norske manager så er hans egen forventning til den her sæson, at holdet fortsat forbedrer sig, og han lever fint med presset, som lige nu er enormt og hvor mange spekulerer i, at det er på tide med et trænerskifte

– Vi har købt spillere, som løfter forventningerne til os. Der er andre hold, der har købt spillere og samtidig forbedret sig, og det er en præmis. Vi har været under pres før og kommet igennem det, men jeg kigger kun frem mod, at vi svarer igen, siger Solskjær.

Han forklarer pressemødet også, at han har en ‘åben og ærlig’ dialog med ledelsen i klubben om sin fremtid.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Solskjær sætter pressen på plads i kølvandet på Rashford-kommentarer

Næste artikel

Nyt om ESL-fadæsen: Bruno Fernandes var klar til at forlade klubben

ANNONCE