Officielt: Richard Arnold har besluttet at træde tilbage som administrerende direktør

Klubbens administrerende direktør Richard Arnold har trukket sig fra stillingen, det skriver klubben på sin hjemmeside.

Richard Arnold har besluttet at træde tilbage som administrerende direktør, skriver klubben på sin hjemmeside.

Patrick Stewart vil overtage som midlertidig administrerende direktør, samtidig med at han fortsætter i sin nuværende rolle som generalsekretær. Richard Arnold vil fortsat fungere som støtte indtil udgangen af året. Søgeprocessen efter en ny permanent administrerende direktør er begyndt.

Joel Glazer, der er Executive Co-Chairman i klubben, har udtalt sig til klubbens hjemmeside om Arnolds beslutning om at træde tilbage som administrerende direktør.

– Jeg vil gerne takke Richard for hans fremragende service for Manchester United i de sidste 16 år og ønske ham alt det bedste for hans fremtidige bestræbelser. Vi er heldige at kunne trække på Patrick Stewarts dybe viden og erfaring for at give midlertidig stabilitet og kontinuitet, mens vi går i gang med at søge efter en ny permanent direktør.

Richard Arnold har også udtalt sig om situationen.

– Det har været en uvurderlig ære at tjene denne store fodboldklub i de sidste 16 år. Gennem tykt og tyndt har det konstant været vores medarbejdere og fans dedikation og engagement, der har drevet mig. Jeg vil gerne takke alle for deres loyalitet og engagement og ønske alle forbundet med klubben det allerbedste for fremtiden.

Klubben har ikke skrevet noget på sin hjemmeside om Sir Jim Ratcliffs og INEOS’ indtog i klubben. Derfor vides det heller ikke, hvilken betydning det muligt kommende ejerskabsskifte har haft for Arnolds beslutning.

 

Forrige artikel

Sky News: Richard Arnold er færdig som CEO

Næste artikel

MEN: Sir Bobby fået et vægmaleri

ANNONCE