Officielt: Chong tager en længere tørn i United

Efter godt et dusin optrædener på Manchester Uniteds førstehold har Tatith Chong forlænget kontrakten med klubben, som nu har papir på den unge hollænder til sommeren 2022.

Den 5. januar sidste år debuterede Tahith Chong for førsteholdet, og siden har den unge hollænder fået 14 optrædener i alt for øjnene af Ole Gunnar Solskjær, som har gjort Chong til en fast del af sin trup i indeværende sæson.

Det har offensivspilleren nu gjort så godt, at klubben har valgt at forlænge aftalen med ham, så de to parter nu har papir på hinanden til sommeren 2022, en aftale som kan forlænges med yderligere et år. 

– Det var en drøm, der gik i opfyldelse, da jeg som ung kom til klubben. Det er også en ære, hver eneste gang jeg trækker i trøjen og repræsenterer klubben, siger Chong til klubbens hjemmeside. 

– Jeg knokler hver dag for at blive bedre, og jeg ved, at jeg er det bedste sted for at udvikle mig. At have muligheden for at lære af manageren (Ole Gunnar Solskjær, red.), hans stab og de andre spillere er fantastisk, og jeg er lykkelig over at have forlænget min kontrakt. 

Chong kom ind omkring førsteholdet i sommeren 2018, men det var først, da Solskjær overtog tøjlerne, at han fik sine første minutter på banen. 

– Han udvikler sig konstant. Hans præstationer i denne sæson, hvadenten det er for første- eller U23-holdet, vidner om hans hårde arbejdsindsats, dedikation og karakter. Tahith har et kæmpe potentiale og hvis man tager hans alder, teknik og arbejdsmoral i betragtning, så kan han få en stor fremtid i Manchester United, lyder det fra Solskjær.

 

20-årige Chong kom til klubbens akademi som 16-årig, og siden er det udover 14 målløse kampe for førsteholdet blevet til 35 kampe, 16 mål og 8 målgivende afleveringer for U23-holdet. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Chong tæt på forlængelse med United

Næste artikel

Bellingham var på besøg på Carrington

ANNONCE