Chong tæt på forlængelse med United

Tahith Chong har kontraktudløb med United til sommer. I løbet af sæsonen har det 20-årige talent været rygtet kraftigt til Inter, men nu fortæller hans egen agent, at en kontraktforlængelse med United er på trapperne.

Til sommer udløber Tahith Chongs kontrakt med United. Rygterne har længe svirret om en intens flirt mellem den 20-årige kant og Antonio Contes Internazionale Milano, men nu ligner det alligevel, at United trækker det længste strå i kampen om at sikre Chongs underskrift.

I dag udtalte Chongs agent, Erkan Alkan til det hollandske medie AD, at de to parter er nået til enighed, og det blot er et spørgsmål om tid, før kontraktforlængelsen er underskrevet.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

– Der har været meget interesse, vi talte med store klubber, men Manchester United kom med en god plan for Tahith. Han vil gerne blive hos klubben, der hentede ham fra Holland.

Solskjær har tidligere på sæsonen gjort det klart, at United ønsker at satse på Chong, selvom hollænderen har mødt meget kritik for hans kvaliteter, de gange han har fået chancen.

– Der er spillere, vi selvfølgelig ønsker at forlænge med. Og Tahith er en spiller, vi tror vil udvikle sig.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Chongs løn rygtes til at stige fra £3500 (30.000 kr.) til £30.000 (257.000 kr.) om ugen med den nye kontrakt, der løber indtil 2025.

United hentede Chong tilbage i 2016 på en fri transfer i hollandske Feyenoord, hvor det indtil videre er blevet til 14 seniorkampe i den røde trøje med et enkelt assist til følge.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

United fryser igen sæsonkort-priser

Næste artikel

Officielt: Chong tager en længere tørn i United

ANNONCE