Officielt: Hannibal skifter til Birmingham på leje

Det unge talent er lejet til The Championship for at få nogle erfaringer, mens der stadig bliver arbejdet på en forlængelse af hans kontrakt hos Manchester United.

Den 19-årige unge tuneser Hannibal Mejbri er sendt til Birmingham City på en lejeaftale for sæsonen. Det bekræfter klubberne mandag aften.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det unge midtbanetalent fik sidste sæson to kampe for klubben, og var en del af førsteholdet til pre-season, men er altså nu sendt til Birmingham City F.C. i The Championship.

Derudover bliver der også arbejdet på at forlænge hans kontrakt hos Manchester United. Dog havde klubben håbet på at få forlængelsen i hus før han blev lejet ud, men der endnu ikke en færdig aftale på plads. Hans nuværende kontrakt løber til 2024.

Med skiftet håber Hannibal at sikre sig en plads til VM-slutrunden i november for Tunesien, som han allerede har repræsenteret 16 gange.

I hans første interview sagde Hannibal følgende om hans forventninger i forbindelse med lejeaftalen:

– Jeg vil gerne have nogle erfaringer, og lære mere omkring engelsk fodbold. Alle har fortalt mig at The Championship er en af de hårdeste ligaer i verden, hårdere end Premier League, så jeg er klar til at spille her.

 

 

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Fabrizio Romano bekræfter: Martin Dúbravka skal til Manchester United

Næste artikel

Så skete det! Antony er officielt ny spiller i Manchester United

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share