Så skete det! Antony er officielt ny spiller i Manchester United

Den brasilianske fodboldspiller Antony er netop blevet bekræftet af Manchester United som klubbens femte sommerhandel.

Rygterne er taget til omkring Antonys ankomst til Old Trafford og nu er det officielt, at den brasilianske landsholdsspiller er en rød djævel.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Handlen er i følge Manchester Uniteds hjemmeside betinget af de personlige vilkår, visumkrav og det obligatoriske lægetjek som det også var, da Casemiro blev præsenteret. Spilleren forventes endeligt præsenteret indenfor kort tid. Det er dog usikkert om han kan komme i spil til udekampen mod Leicester torsdag aften.

Mange medier beretter, at handlen har en samlet værdi af 100 mio. euro, hvilket svarer til 744 mio. kr. Handlen er dermed det største salg af en hollandsk klub.

Antony har scoret 31 mål og lavet 27 assists i 134 klubkampe for Ajax og Sao Paulo. Derudover har han optrådt for det brasilianske landshold 9 gange med  to mål og to assists til følge.

Han har vundet det hollandske mesterskab to gange en OL-guldmedalje i 2020.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
2
Shares
Forrige artikel

Officielt: Hannibal skifter til Birmingham på leje

Næste artikel

Kampen mod Chelsea er blevet rykket

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
2
Share