Officielt: Henderson underskriver seksårig aftale

Manchester United og Dean Henderson er blevet enige om en kontraktforlængelse tidligere i dag.

Dean Henderson får en femårig kontrakt med option på et ekstra år, bekræfter klubben på sin egen hjemmeside.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Om forlængelsen siger hovedpersonen selv:

“Målmandsafdelingen i Manchester United er fremragende, og der er tre topklasse målmænd, der har opnået så meget, og jeg ser frem til at arbejde med dem. Den tiltro, som klubben og manageren viser mig med denne aftale, betyder meget for mig, og jeg vil fortsætte med min udvikling som målmand.

Jeg vil give alt for at forbedre mig hver eneste dag, så jeg kan spille så mange kampe som muligt for denne store klub.”

Manager Ole Gunnar Solskjær siger:

“Vi er glade for, at Dean har underskrevet den her kontrakt. Han havde endnu en stor sæson for Sheffield United, hvor han fik meget erfaring og voksede både som spiller og menneske. Han er en fantastisk ung målmand med attituden og arbejdsmoralen til at forbedre sig hver dag.”

 

SkySports: Henderson skal konkurrere med De Gea

Ifølge SkySports er planen, at Henderson skal konkurrere med De Gea om pladsen i United-målet allerede i den kommende sæson, så der bliver ikke tale om en ny lejeaftale for målmanden.

David De Gea har stået på mål kritik for sine præstationer de seneste 18 måneder, og presset på spanieren er kun blevet større af, at Henderson har imponeret for Sheffield United.

Henderson var sidste sæson på lån hos Sheffield United, og han var på tale som en af de bedste Premier League-målmænd i sæsonen på Chris Wilders imponerende mandskab.

Den 23-årige målmand står ifølge mediet til at blive en af de bedst betalte målmænd i verden med en ugeløn på 120.000 pund.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Maguire appellerer sin voldsdom

Næste artikel

Tre United-spillere på sæsonens hold i Europa League

ANNONCE