Maguire appellerer sin voldsdom

Manchester United meddeler ifølge SkySports, at Harry Maguire har valgt at appellere gårsdagens dom fra den græske domstol, og dommen er dermed nulstillet.

United-kaptanen blev i går ved den græske domstol kendt skyldig i anklager for grov vold, forsøg på bestillekse og modstand mod anholdelse. Det har han i dag valgt at appellere.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det meddeler United ifølge SkySports.

Allerede i går lød det fra Maguires advokater, at det var vejen, man ville ende med at gå, da deres følelse var, at dommen var utilstedelig blandt andet ud fra det faktum, at forsvaret følte, den græske domstol ikke havde givet nok tid til, at de kunne forberede en ordentlig sag.

Fra Manchester United lyder det i dag:

“En appel mod gårsdagens dom blev sendt afsted i dag af Harrys advokater. I overensstemmelse med processen i i den græske strafferet, følger det med en appel, at den oprindelige dom bliver nulstillet. 

Appellen er accepteret, og det fører til en fuld, ny retssag hos en højere domstol. Det betyder, at Harry Maguire igen har en ren straffeattest, og han endnu engang er uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Som følge af det er han heller ikke underlagt nogle krav om rejserestriktioner.”

Som følge af gårsdagens dom valgte den engelske landstræner Gareth Southgate at trække Harry Maguire ud af landsholdstruppen, som han ellers var blevet udtaget til tidligere samme dag.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Troværdig journalist: AS Monaco afviser United-bud på forsvarer

Næste artikel

Officielt: Henderson underskriver seksårig aftale

ANNONCE