Officielt: Lejebyt med Bolton

Den unge højreback Saidy Janko er blevet udlejet for resten af sæsonen til Bolton Wanderers, som sender venstrebacken Andy Kellet til Manchester United i det næste halve års tid.

Kort før transfervinduet lukkede, nåede Manchester United at få et par handler igennem. Den unge højreback Saidy Janko bliver udlejet til Championship-klubben Bolton Wanderers for resten af sæsonen.

Kun 19-årige Jankos plads i U21-truppen bliver dog ikke ubesat. Manchester United får nemlig den 21-årige venstreback Andy Kellet ind på en lejeaftale for resten af sæsonen fra Bolton – sandsynligvis blot for at tage Jankos plads i truppen, indtil schweizeren kommer tilbage i næste sæson.

Saidy Janko slutter sig til et Bolton-hold, som råder over United-målmand Ben Amos i februar måned, og kommer til at træne under den tidligere Celtic-manager Neil Lennon. Bolton ligger midt i Championship-tabellen på en 14.-plads.

Andy Kellet er et produkt af Boltons ungdomsakademi, men har endnu ikke brudt igennem på klubbens førstehold. I første halvdel af denne sæson var Kellet udlejet til League 2-klubben Plymouth Argyle, hvor han var fast mand.

Forrige artikel

Officielt: Jesse Lingard til Derby County

Næste artikel

Officielt: Fletcher skifter til West Brom

ANNONCE