Officielt: Fletcher skifter til West Brom

West Bromwich Albion bekræfter, at de har hentet skotske Darren Fletcher i Manchester United.

Tidligere på aftenen kom det frem, at Darren Fletcher var tæt på at skifte til Premier League-klubben West Bromwich Albion. Nu bekræfter West Brom, at det hele er på plads.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Darren Fletcher, der havde et halvt år tilbage af sin kontrakt i Manchester United, får lov til at skifte gratis som en gestus for mange års arbejde for klubben. I denne sæson havde Fletcher dog svært ved at få spilletid og har altså nu valgt at skifte klub for første gang i hans fodboldkarriere.

Den skotske midtbanespiller har underskrevet en 2,5-årig kontrakt med sin nye klub og kommer til at bære trøjenummer 24, ligesom han gjorde i Manchester United.

Nu 31-årige Fletcher kom til Manchester United som 16-årig i 2000. Tre år senere fik han debut for Manchester United i en Champions League-kamp mod FC Basel.

I sine næsten femten år for Manchester United har Darren Fletcher spillet 342 kampe og vundet et hav af trofæer under Sir Alex Ferguson. Tre Premier League-trofæer, en enkelt FA Cup og Champions League-triumfen i 2008 er det blandt andet blevet til.

Tak for alt, Fletch!

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Officielt: Lejebyt med Bolton

Næste artikel

Shaw: FA Cup har topprioritet

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share