Officielt: Fletcher skifter til West Brom

West Bromwich Albion bekræfter, at de har hentet skotske Darren Fletcher i Manchester United.

Tidligere på aftenen kom det frem, at Darren Fletcher var tæt på at skifte til Premier League-klubben West Bromwich Albion. Nu bekræfter West Brom, at det hele er på plads.

Darren Fletcher, der havde et halvt år tilbage af sin kontrakt i Manchester United, får lov til at skifte gratis som en gestus for mange års arbejde for klubben. I denne sæson havde Fletcher dog svært ved at få spilletid og har altså nu valgt at skifte klub for første gang i hans fodboldkarriere.

Den skotske midtbanespiller har underskrevet en 2,5-årig kontrakt med sin nye klub og kommer til at bære trøjenummer 24, ligesom han gjorde i Manchester United.

Nu 31-årige Fletcher kom til Manchester United som 16-årig i 2000. Tre år senere fik han debut for Manchester United i en Champions League-kamp mod FC Basel.

I sine næsten femten år for Manchester United har Darren Fletcher spillet 342 kampe og vundet et hav af trofæer under Sir Alex Ferguson. Tre Premier League-trofæer, en enkelt FA Cup og Champions League-triumfen i 2008 er det blandt andet blevet til.

Tak for alt, Fletch!

Forrige artikel

Officielt: Lejebyt med Bolton

Næste artikel

Shaw: FA Cup har topprioritet

ANNONCE