Officielt: Manchester United har fundet sin nye trøjesponsor

Amerikansk virksomhed er ny trøjesponsor i Manchester United.

Siden sommeren 2021 har den tyske softwarevirksomhed TeamViewers navn været at finde på brystet at Manchester Uniteds spilletrøjer.

Kort før julen 2022 blev det dog meldt ud, at samarbejdet mellem TeamViewer og Manchester United skulle skaleres ned og dermed skulle den engelske storklub på jagt efter en ny sponsor.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Den jagt er nu ovre, da man nu har præsenteret Qualcomm Snapdragon som ny trøjesponsor.

Qualcomm er en amerikansk multinational producent af mikrochips og trådløs teknologi med hovedkvarter i San Diego, Californien. Snapdragon er et brand under Qualcomm, der bl.a. producerer CPU’er og platforme til nyere smartphones, pc’er, spilenheder og biler.

Qualcomm Snapdragon er i forvejen en del af Manchester Uniteds samarbejdspartnere, men nu opskaleres aftalen betydeligt.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

– Manchester United har indgået et udvidet strategisk samarbejde med Qualcomm Technologies, der betyder, at Snapdragon-logoet vil være at finde på klubbens berømte trøjer, skriver klubben selv i en kort meddelelse.

Den nye aftale er gældende fra sommeren 2024 og Snapdragon-logoet kommer til at pryde alle klubbens trøjer indenfor damer og herre.

Der er ikke meldt noget ud omkring aftalens værdi, men flere medier skriver, at den nye aftale har en årlig værdi af 60 mio. pund (520 mio. kr. red.). De er ingen meldinger om, hvor længe aftalen løber. Den nuværende aftale med TeamViewer har en værdi på 47 mio. pund (407 mio. kr. red.)

Skriv et svar
Forrige artikel

Tidligere United-profil testet positiv for doping

Næste artikel

Southgate: Jeg har aldrig set noget lignende

ANNONCE