Southgate: Jeg har aldrig set noget lignende

England, med Marcus Rashford og Harry Maguire i truppen, spillede tirsdag aften en venskabskamp mod Skotland. Her gjorde Harry Maguire uheldigt bemærket med et selvmål. Det har fået den engelske landstræner Gareth Southgate til at reagere.

Den engelske landstræner, Gareth Southgate, kunne se sit hold slå Skotland 3-1 i en venskabskamp. Harry Maguire kom på scoringstavlen, men desværre med et selvmål.

Det har fået Gareth Southgate til at reagere på den kritik, som Maguire regelmæssigt modtager på diverse medier.

– Det er en konsekvens af den latterlige behandling af ham i en lang periode. Det er en joke, jeg har aldrig set en spiller blive behandlet som han gør, ikke af de skotske fans, men af vores egne kommentatorer, eksperter og hvad der ellers er. Jeg har aldrig set noget lignende.

Samtidig roser Southgate også Maguires resiliens.

– Hver gang han går på banen, viser han stor resiliens, modet han viser er helt utroligt. Vi står alle sammen bag ham, vores fans var fantastiske overfor ham i aften.

Maguire og Rashford var begge involverede i kampen. Rashford var med fra start og Maguire blev skiftet ind i stedet for Marc Guehi efter 46 minutters spil. Phil Foden, Jude Bellingham og Harry Kane scorede Englands tre mål.

Forrige artikel

Officielt: Manchester United har fundet sin nye trøjesponsor

Næste artikel

Hannibal gør grin med Salah

ANNONCE