Officielt: Manchester United låner Jack Butland i Crystal Palace

Den tidligere landsholdsmålmand Jack Butland spiller resten af sæsonen for De røde djævle og i spil til kampen mod Charlton.

Den 29-årige engelske målmand Jack Butland skifter til Manchester United på et 6 måneder lang lån. Der er ikke en købsoption med i handlen, da Butland i forvejen har kontraktudløb med London-klubben til sommer.

– Det er en fantastisk klub, som jeg er stolt af at repræsentere. Jeg ser virkelig frem til at arbejde sammen med en utrolig målmandsgruppe, der hver dag støtter hinanden for at skabe det bedste trænings- og spillemiljø for holdet, udtaler Butland til Manchester Uniteds hjemmeside.

– Jeg har spillet mod David de Gea og repræsenteret England sammen med Tom Heaton. De er begge målmænd i topklasse, og jeg ser frem til muligheden for at konkurrere sammen med dem og støtte dem som holdkammerater. Der er meget, som denne gruppe kan opnå i denne sæson, og jeg er ser frem til at spille min rolle i at hjælpe alle med at nå disse ambitioner.

Manchester Uniteds fodbolddirektør, John Murtough, er også glad for den nye tilføjelse.

– Jack er en fremragende målmand med stor erfaring gennem hele sin karriere. Hans mentalitet og personlighed vil være et godt aktiv for vores fremragende gruppe af målmænd og hele truppen. Jack slutter sig til David (de Gea red.), Tom (Heaton red.) og vores unge målmænd for at danne en stærk gruppe, som alle vil støtte hinanden i at skabe et optimalt trænings- og spillemiljø. Vi glæder os alle til at byde ham velkommen i gruppen, udtaler Murtough til klubben hjemmeside.

Erik ten Hag afslørede til gårsdagens pressemøde, at Butland var på vej og at han er i spil til kampen på tirsdag mod Charlton i Carabao Cup’en.

– Vi har behov for tre gode keepere til træning. Jeg er rigtig glad for David (de Gea red.) og han er vores nummer et og har spillet rigtig godt, bekræftede Ten hag og uddybede behovet for tre målmænd.

– Men som jeg altid siger, så kan der ske noget med David (de Gea red.) og man er nødt til at være forberedt på, at man kan være uheldig. Sidste år havde jeg en situation i Ajax, hvor vi havde tre målmænd skadet. Man ønsker ikke en situation i slutningen af sæsonen, hvor der forhåbentlig spille som trofæer og man er nødsaget til at spille med en ung målmand. Man kan ikke forvente, at en ung målmand kan leve op til det pres, sagde Ten Hag.

 

 

Forrige artikel

Optakt til FA Cup: Manchester United skal fastholde sejrsstimen mod The Toffees

Næste artikel

Erik ten Hag om trofæjagt: Tænker ikke på det

ANNONCE