Officielt: Rooney stopper i Derby

Wayne Rooney føler, det er tid til, der kommer en manager ind, som ikke er påvirket af den tumult, der har været i Derby de seneste 18 måneder.

Wayne Rooney er ikke længere manager for League One-klubben Derby County. Det skriver den nedrykkede klub på sin hjemmeside.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den tidligere United-angriber udtaler, at det ikke har været en nem beslutning at tage, men han føler det er den rette. Derby befinder sig i et stort uvejr på grund af økonomiske problemer, der er så store, at klubben længe har været truet på sin eksistens.

– Min tid i klubben har været en følelsesmæssig rutchebanetur, men jeg er nødt til at sige, jeg har nydt oplevelsen. Jeg føler, at det er tid til, at klubben bliver ført an af en med frisk energi, og som ikke er påvirket af de omstændigheder, der er foregået over de seneste 18 måneder, siger Rooney til klubbens hjemmeside.

I øjeblikket er klubben i administration, som betyder, at det er et eksternt firma, der i øjeblikket driver driften af klubben. De er skuffede over Rooneys beslutning, som de dog udtrykker forståelse for.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United ansætter ny midlertidig konsulent som Judge-afløser

Næste artikel

Athletic: Ronaldo-agent har diskuteret skifte med Chelsea

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share