United ansætter ny midlertidig konsulent som Judge-afløser

Matt Judge forlod sin rolle som chefforhandler, og i første omgang ansætter klubben en midlertidig konsulent til at lukke hullet.

Tom Keane overtager en midlertidig rolle som konsulent i kølvandet på Matt Judges afsked som chefforhandler i sidste måned. Det skriver Manchester Evening News(MEN).

Efternavnet vil naturligvis vække genklang blandt United-fans, og Tom Keane er da også bror til de to tidligere United-spillere Will og Michael Keane.

Hvor de to brødre er gået fodboldvejen, og i dag spiller i henholdsvis Wigan og Everton, så er Tom blevet advokat, og han er partner i firmaet Brandsmiths. Han repræsenterer blandt andet sine to brødre, ligesom han også er rådgiver på Rio Ferdinands brand New Era.

På Brandsmiths hjemmeside står der om Tom Keanes evner:

“Inden for sport har Tom den meste af sin erfaring i fodboldindustrien. Her er han blevet en betroet repræsentant og rådgiver for flere spillere, managere og pundits. Hans arbejde for de klienter indebærer blandt andet ‘high value’-transfers, kontrakter og store reklameaftaler.”

MEN har været i kontakt med flere kilder, der kender Tom Keane, og de beskriver ham blandt andet som en “meget imponerende og cool forhandler” og en siger blandt andet, at ansættelsen er “noget af det bedste, klubben har gjort i årevis.”

Fra andre sider bliver forbindelsen til to tidligere United-spillere kritiseret, og nogle påpeger, at det udtryk for manglende viden og vision, at de går efter Tom Keane, skriver MEN.

Forrige artikel

Bayern afviser Ronaldo-rygte

Næste artikel

Officielt: Rooney stopper i Derby

ANNONCE