Officielt: United henter Martial

Klubben bekræfter, at man henter den franske angriber Anthony Martial i Monaco.

Det, der har ligget i kortene siden i går, er endelig blevet officielt. Manchester United har købt den franskmanden Anthony Martial i Monaco. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Her oplyser man samtidig, at den 19-årige angriber har fået en fireårig aftale med mulighed for at forlænge med et år. Man oplyser dog intet om købsprisen på manden, der blev indkaldt til det franske landshold for første gang i sidste uge. 

– Jeg er så glad for at komme til Manchester United. Jeg har nydt min tid i AS Monaco, og jeg vil gerne takke dem og fansene for alt, de har gjort for mig, siger Martial til klubbens hjemmeside.

– Jeg har altid gerne ville spille i Premier League, og at komme til den største klub i verden er det, alle unge fodboldspillere drømmer om. Jeg ser frem til at møde mine nye holdkammerater og arbejde med Louis van Gaal, som har opnået så meget i sin karriere.

Martial kom til Monaco for to år siden og har spillet 70 kampe for klubben i fyrstedømmet. Her han han scoret 15 mål. Han har desuden repræsenteret Frankrig på alle landshold fra U/16 til U/21. A-landsholdsdebuten kan han få i den kommende måned.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Overblik: Alle sommerens United-transfers

Næste artikel

Van Gaal: Martial skal have tid

Relaterede artikler
Total
0
Share