OldTrafford.dk Julekalender: 10. december

Bag hver låge i årets julekalender finder du en United-spiller, der bærer – eller har båret – det nummer, som står på lågen.

Han havde egentlig kæmpet med spilletiden i løbet af sæsonen, og det var efterhånden tydeligt for enhver, at den tidligere verdensklassespiller ikke længere var af fordums styrke.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Alligevel blev denne aften på Britannia Stadium en helt speciel en af slagsen.

United gik ind i overtiden bagud med 1-0. Et forfærdeligt resultat for José Mourinhos mandskab. ”De Røde Djævles” offensiv, orkestreret af Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan og Juan Mata, havde været tandløs.

Og det blev også en indskifter, som sparkede et point i Uniteds retning. Ind var nemlig kommet Wayne Rooney, som er den United-10’er, dagens julekalender-låge handler om.

Med et hårdt frispark fra en spids vinkel, kanonerede den tidligere United-topscorer bolden over i det lange målhjørne. Udetribunen gik amok. Perfekte billeder for tv-producerne, som dog ikke gav de medrejsende United-fans mange sekunders skærmtid.

Kameraet klippede nemlig hurtigt over på Sir Bobby Charlton, som havde fundet plads til kampen. Klubbens mest scorende spiller nogensinde – en rekord han havde siddet tungt på siden 1973.

Denne dag i Stoke blev det legendariske United-ikons scoringsrekord brudt. Wayne Rooneys meteor af et frispark var ikke blot et flot mål og en vigtig udligning – men også en tangering af den hidtidige scoringsrekord.

Wayne Rooney stod nu noteret for 250 mål i den røde trøje, og Sir Bobby Charlton måtte fra det øjeblik nøjes med at være den næstbedste målscorer i Uniteds historie.

– Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke var skuffet over at miste rekorden. Men alligevel kan jeg ærligt sige, jeg er glad på Wayne Rooneys vegne. Han fortjener en plads i historiebøgerne, sagde Sir Bobby Charlton samme aften.

Der er mange øjeblikke i Wayne Rooneys gloværdige karriere, som kunne være værd at tage fat på. I dag har vi dog valgt at fokusere på den dag, den engelske angriber cementerede sit navn i klubbens historiebøger.

”Den hvide Pelé” nåede 253 mål for United, og spørgsmålet er, hvor lang tid, der kommer til at gå, før den scoringsrekord bliver brudt?

Glædelig 10. december!

 

Se det omtalte frisparksmål mod Stoke hér:

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Podcast: Rangnick-review, Champions League-rod og noget om Norwich

Næste artikel

Sky: Martial ønsker United-exit til januar, fortæller hans agent

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share