Podcast: Rangnick-review, Champions League-rod og noget om Norwich

Der er sket ting og sager, siden der sidst røg en podcast fra vores univers på gaden. Tre kampe er spillet, en ny manager har gjort sin entre og Champions League-gruppespillet blev afsluttet. Alt dette bliver berørt, ligesom der også sendes en hilsen til Høgh’en over dem alle.

Ralf Rangnick har kun haft to kampe i spidsen for Manchester United, men allerede nu er der rigeligt at tage fat på.

Gæsterne Magnus Thordahl Andersen og Kanishka Sina har virkelig fundet argumenterne frem til denne udsendelse, hvor hovedvægten af snakken lægges på, hvordan det kan ses, at der er kommet en tysk manager til klubben, hvad de synes om hele det spil, der foregik omkring ansættelsen, og hvilke spillere, der mon både kan vinde og tabe ved ansættelsen af den tyske fodboldprofessor.

Desuden kommer de to United-fans med en karakter på det overståede Champions League-gruppespil samt et bud på, hvem vi gerne skal parres med i mandagens lodtrækningen, og hvilket klubnavn der for alt i verden ikke skal hives på af hatten.

Endeligt kigges der frem mod weekendens opgør mod en flok vingeskudte kanariefugle fra Norwich, inden der slutteligt blandt andet sendes en hyldest af sted til Danmarks mest kendte og vellidte Høgh.

Niels O. Thinesen er vært på udsendelsen.

Spotify: Abonner her

Android: Abonner her

iTunes: Abonner her

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

OldTrafford.dk Julekalender: 9. december

Næste artikel

OldTrafford.dk Julekalender: 10. december

ANNONCE