OldTrafford.dk og LA Travel inviterer til Manchester-derby

Oplev det intense opgør mellem de to bitre byrivaler på tætteste hold med en guidet tur i både by og på Old Trafford.

Der er godt to måneder til, det igen er tid til et opgør mellem Manchester United og Manchester City. I den forbindelse har OldTrafford.dks rejsepartner, LA Travel, lavet en gruppetur, som blandt andet inkluderer stadionrundtur på Old Trafford og en guidet tur i Manchester.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Se turens program og priser her.

Det er i øjeblikket Manchester City, der har overhånden i Manchester, og den larmende nabo har vundet Premier League de seneste to år. Derudover endte sæsonens første derby med 6-3 på Etihad, men siden da er United kommet bedre med.

Uanset det nuværende styrkeforhold er både derbyet og byen Manchester en oplevelse værd. I løbet af den næste uge vil du her på siden kunne læse om United-fans, der har været over at se opgøret på Old Trafford og få deres syn for sagen.

Her er fem ting, du skal vide om opgøret:

  • Der er spillet 188 betydende kampe mellem de to klubber. United har vundet 77 kampe, City 57 og så er 53 endt uden vinder.
  • Den første kamp mellem de to klubber blev spillet helt tilbage i 1881 den 12. november. Her hed United Newton Heath mens City før deres navneskifte hed St. Marks. Uniteds nabo hed i nogle få år også Ardwick Accosiation FC, inden de i 1894 blev til Manchester City. Kampen i 1881 endte 3-0 til det senere Manchester United.
  • Der er indtil videre scoret 572 mål i kampene mellem de to hold. Her har United også overtaget – dog et lille et – med 269 scoringer mod Citys 259.
  • Det er Manchester City, der kan prale med den største sejr. To gange har de tævet United med ydmygende 6-1. Først i 1926 og siden i 2011.
  • Wayne Rooney er den mest scorende spiller i derbyet med 11 scoringer. Det mest mindeværdige er naturligvis saksesparket fra 2-1 kampen i februar 2011. Der er dog desværre en mulighed for, at en vis nordmand har i sinde at smadre den rekord.
    (Kilde: AS)

 

Forrige artikel

Ten Hag: Resultatet lyver aldrig

Næste artikel

Vild lodtrækning: United trækker Barcelona

ANNONCE