Frenkie De Jong

OldTrafford.dk Transferoverblik: Skal Frenkie De Jong til Manchester?

Er Frenkie de Jong tæt på at blive genforenet med Ten Hag i United? Det undersøger vi.

Onsdag aften vakte det opsigt, da den normalt pålidelige spanske journalist Gerard Romero på Twitter skrev, at en Frenkie de Jong-handel til Manchester United var 95% sikker.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

FC Barcelona er som bekendt i økonomiske problemer, og journalisten mente derfor at vide, at de ville gå med til at sælge den hollandske midtbanesspiller for at få penge i kassen. De Jong kunne blive genforenet med Erik Ten Hag i Manchester United – det hele gav mening ifølge journalisten.

Men er Frenkie de Jong nu også millimeter fra at blive en rød djævel? Det kigger vi lidt på.

Først tager vi fat i de troværdige journalister, vi her på siden normalvis stoler meget på. Simon Stone var den første i går, torsdag til at kommentere, og han skriver på Twitter, at United godt kan lide De Jong – som så mange andre klubber – men at man er forsigtige med at sige noget om, om en handel kan komme i hus.

Fabrizio Romano har også kommenteret på sagen, og han er på linje med sin kollega Simon Stone. Der har været kontakt med United, skriver han, men tilføjer, at der ikke er noget i forhandlingerne, der er tæt på at være endeligt. Han peger desuden på, at Frenkie De Jong gerne vil spille Champions League-fodbold, som United ikke kan tilbyde. Erik Ten Hag vil naturligvis presse på for at få sin tidligere spiller i folden, skriver Romano også.

The Athletic har en korrespondent i Spanien, der hedder Dermot Corrigan, og han dækker især de to store klubber tæt. Han skriver, at United arbejder på at genforene De Jong og Ten Hag, og at FC Barcelona befinder sig i et dilemma. For på den ene side sætter de stor pris på deres midtbanespiller, men de er også opmærksomme på, at et salg kan hjælpe deres økonomiske situation. Der render to andre unge midtbanespillere rundt i Pedri og Gavi, som man kan satse på, skriver journalisten. Han tilføjer, at det ifølge hans kilder bliver svært at overtale De Jong til at skifte.

ESPNs Rob Dawson skriverat Manchester United overvåger situationen omkring De Jong og tilføjer, at Erik Ten Hag IKKE er et trækplaster for den hollandske midtbanespiller. Ifølge Dawsons kilder er der i United en forståelse for, at det vil være en meget svær transfer at få i hus. Som Simon Stone også indikerer.

Hvad tror OldTrafford.dk?
Lyn-analysen viser, at der er interesse fra United i De Jong, og at de undersøger alle muligheder for at kunne få en handel i hus. Den viser også, at det ikke er en handel, der er 95 procent sikker, og især trækker det ned, at der tegner sig et billede af, at Frenkie de Jong skal overtales, og at det skal gå meget godt, når United ikke kan tilbyde Champions League næste sæson. En mulig genforening mellem Erik Ten Hag og De Jong er en faktor, men umiddelbart vægter Champions League-fodbold måske højere for sidstnævnte.

Sandsynlighed for transfer: 40-45%.

OldTrafford.dk Transferoverblik:
Meget tyder på, at der kommer gang i svingdøren i Manchester United denne sommer, hvor en lille håndfuld spillere allerede har meldt deres afgang. Det betyder, en masse rygter om tilgange og også andre mulige exits fra klubben. Vi vil gøre alt for at finde hoved og hale i det hele, for at give jer læsere det bedst mulig overblik over, hvad der har noget på sig, og hvad der måske bare er “larm”.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel
Rhys Bennett jubler efter sin scoring i FA Youth Cup-finalen

Unge United-drenge: Den bedste følelse nogensinde

Næste artikel

Ronaldo glæder sig over Ten Hag-ansættelse

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share