Oldtrafford.dk’s forudsigelser #3: Sydamerikansk målnæse, fransk flop og endnu en to’er

Endnu engang har en skribent sat sig for at forudsige, hvordan sæsonen 2021/22 ender for Manchester United.

Har du fulgt med i de seneste dage, ville du vide, at vi på Oldtrafford.dk har valgt at køre et nyt tema forud for åbningskampen i Premier League mod Leeds lørdag, som handler om, at hver skribent skal forsøge at forudsige, hvordan den kommende sæson ender for Manchester United.

Jeg, Kristian, har nu fået æren og mine forudsigelser lyder:

 

Sæsonens topscorer – Edinson Cavani

Her er jeg gået med det kriterium, jeg føler, er det mest logiske, når man skal snakke topscorer – målnæsen. Og på det parameter peger pilen reelt kun en vej i Uniteds nuværende trup. Det kommer naturligvis an på spilletid. For mig at se, kan der være en smule usikkerhed om, hvor stor en rolle Cavani skal spille i den kommende sæson. Men med El Matadors vilde placeringsevne og målnæse, er der garanti for mål, når han spiller. Dertil kan man også lægge, hvad jeg kommer til at skrive ved punktet nedenfor, som også kommer til at hæve Cavanis målantal. Og derfor er der ikke nogen i truppen, der kommer til at nette flere gange end uruguayaneren i den kommende sæson.

 

Sæsonens assistmager – Jadon Sancho

Hvor skal jeg lige starte her? Det her er chancen, jeg får, for at kommentere lidt på indkøbet af Jadon Sancho. Så den griber jeg lige. For BRAVO(!) Solskjær og kompagni! Det er saftsuseme en transfer med slag i. Der er ingen tvivl om, at Sancho passer ufatteligt godt ind i Solskjærs system, og færdiggør truppens offensive puslespil ved at besætte højrekanten, som har været mangelfuld i årevis. Derudover kender han landet, kulturen og Premier League som liga, og behøver formentlig ikke den store tilvænning. Og så rummer han jo bare uanede mængder af kvalitet. Det kan der ikke herske tvivl om. Så med den optimistiske hat på, vurderer jeg naturligvis, at Sancho leverer flere assists end nogen anden United-spiller denne sæson.

 

Sæsonens overraskelse – Anthony Elanga

Jeg går med lidt af en ‘curve-ball’ her, og det er vigtigt for mig, at vi ikke snakker om et gennembrud af Rashford’ske proportioner her. Men jeg tror (og håber), at Anthony Elanga brænder banen af, når han får sine chancer i den kommende sæson, og at han dermed kan få noget, der ligner et Premier League gennembrud i 21/22 sæsonen. Svenskeren har set skarp ud i pre-season, og tallene fra U23-holdet taler stadig for sig selv. Han befinder sig pt i lidt af et limbo mellem U23-holdet, som han er for god til, og førsteholdstruppen, som han heller ikke for alvor er god nok til at bryde i gennem på. Så jeg forventer, at han i de cup-kampe, han forhåbentlig får muligheden i, griber muligheden og bliver en fast del af førsteholdstruppen fremadrettet.

 

Årets flop – Anthony Martial

Den nye frits (eller mangel på samme) narrer ikke nogen – det er stadig den samme Martial, vi har fået tilbage fra skade. Det gør ondt at sige, eftersom jeg har været stor Martial-fan, siden han introducerede sig selv med DET mål mod Liverpool, men jeg tror ikke, det bliver franskmandens sæson. Han skuffede gevaldigt sidste sæson, efter faktisk at have spillet hans bedste sæson til dato i den røde trøje sæsonen forinden. MEGET symptomatisk for vores nummer ni, som generelt har haft svært ved at finde kontinuiteten – og de dårlige takter, tror jeg, varer ved i den kommende sæson.

 

Årets spiller – Harry Maguire

Der er ingen tvivl om, at de offensive kræfter – herunder især Bruno – kommer til at levere tal, der godt kunne retfærdiggøre, at titlen blev deres. Men med tilkomsten af Varane, tror og håber jeg, at vores kaptajn kan lukke munden på de sidste kritikere, og være styrmanden i en uhyggeligt god defensiv i 21/22. Manden har imponeret mig fra dag ét. Og med en ny, forbedret forsvarskompagnon i Varane, ser jeg ingen grund til, hvorfor Maguire ikke bare bliver bedre herfra. Og hvis hans hovedstødsmuligheder finder netmaskerne en håndfuld gange i løbet af sæsonen, tror jeg, han bliver en af de helt store nøglefigurer i en forhåbentlig succesfuld sæson.

 

Premier League – 2.-4.-plads

Der er ingen tvivl om, at i år er året, hvor vi for alvor skal stemple ind i mesterskabskampen. Selvom det blev til en andenplads sidste år, var man ikke reelt med i kampen om mesterskabet. Det skal der laves om på i år. Med de forstærkninger klubben har lavet indtil videre, ser jeg os helt sikkert som værende én af fire klubber (United, City, Chelsea og Liverpool), hvis trupper lige er niveauet højere end de resterende 16. Derfor forventer jeg også en tæt top-4, som kan gå mange veje. Jeg tror dog ikke, vi napper mesterskabet i denne omgang. Men lad os håbe Solskjær og co. tvinger mig til at æde mine ord.

 

Champions League – Kvartfinale

Det må også være sæsonen, hvor vi for alvor skal ud og vise os frem europæisk igen. Ikke mere Europa League. Der skal som minimum avancement til ottendedelsfinalen til, og derfra kan alt ske. Trækker man eksempelvis Neymar, Mbappe og Messi i ottendedelsfinalen, er der ingen skam i at forlade turneringen der. Men en kvartfinale burde være mulig.

 

FA Cup og Carabao Cup – Reservernes turneringer

Overskriften skal tages med et gran salt. Jeg ville naturligvis ikke takke nej til et FA Cup trofæ. Men som udgangspunkt mener jeg ikke, turneringerne skal prioriteres så højt. Når man langt i en af delene, er trofæet fair nok at gå efter, men Premier League og Champions League skal til hver en tid prioriteres højere. Hvad end vi hiver fra turneringerne bør være sæsonens flødeskum.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

OldTrafford.dk anbefaler: Stort Sancho-interview med Rio

Næste artikel

Sæsonpremiere indledes med et minuts stilhed for afdøde spillere

Relaterede artikler
Total
0
Share