Mourinho: Tiden har talt – problemerne er der stadig

José Mourinho forholder sig på kritisk og mystisk vis til tiden efter sin fyring i Manchester United i et stort interview med L’Equipe.

Manchester United skillede sig i december 2018 af med José Mourinho, der havde haft en forfærdelig start på 2018/19-sæsonen, og erstattede ham med Ole Gunnar Solskjær. Det startede godt for nordmanden, men endte brat. José Mourinho mener også, at der stadig er problemer i United.

– Vedrørende Manchester United mener jeg kun to ting. Et er, at tiden har talt. Det andet er, at problemerne stadig er der, lyder det fra José Mourinho.

– Jeg vil ikke forklare mig selv. Jeg tror, jeg kender årsagerne (til problemerne, red.), men jeg vil ikke altid give offentlige analyser. Jeg vil ikke snakke om Manchester United. Og jeg føler, at jeg ikke behøves at snakke, og at tiden forklarer alt – så der er ingen grund til, at den tidligere træner taler om det.

De problemer kunne tolkes mod Paul Pogba eller andre spillere, som Mourinho havde et love/hate-forhold til, men det afviser portugiseren selv, at det skulle være.

– Nej (vedr. Pogba, red.). Problemerne er der, du kan forestille dig, at det enten er spillerne, organisationen eller ambitionerne. Det eneste, jeg ikke kan sige ja til, er, hvis du spørger om Paul (Pogba, red.) er den eneste ansvarlige, siger en mystisk José Mourinho.

Ole Gunnar Solskjær leverede et af de store comebacks, der har været i denne sæsons Champions League, da man formåede at slå PSG ud i ottendedelsfinalerne. Det var ikke noget, der imponerede Mourinho.

– For Manchester United var denne sejr lidt ude af konteksten, selvom vi vandt i Torino i gruppespillet. I Paris tror jeg, jeg kender nogle af årsagerne – både taktisk og mentalt, afslutter José Mourinho.

Forrige artikel

OldTrafford.dks Karakterbog: Herrera scorer højst

Næste artikel

BBC-journalist afkræfter: Fletcher ikke tilbudt noget endnu

ANNONCE