Ole inden testkamp: Spillerne skal have nogle minutter i benene

Manchester United spiller senere i dag, deres eneste træningskamp kamp forud for den nye sæson af Premier League. Inden kampen er Ole Gunnar Solskjær blevet interviewet af MUTV.

Ole Gunnar Solskjær blev tidligere i dag interviewet af MUTV, forud for træningskampen mod Aston Villa. En træningskamp, der for Solskjær mest handler om at give spillerne spilletid og kampform. 

– Det bliver en kamp der skal give spillerne nogle minutter i benene. Nogle har trænet mere end andre og er derfor mere klar, fordi de har spillet landskampe. Dem der ikke har spillet landskampe kommer til at få spiolletid, så alle har spillet noglelunde lige meget. 

Fortæller Ole Gunnar Solskjær, der lægger vægt på, at det bliver kondition og spillet på banen, der kommer til at betyde mest i kampen. 

– Resultatet kommer ikke til at betyde noget som helst, det konditionen og spiludtrykket, der kommer til at være i fokus. 

Van de Beek faldet godt til 

For 10 dage tiden slog Utd hul på transferbylden og kunne byde Donny Van de Beek velkommen til Manchester. Nu sætter Ole Gunnar Solskjlr ord på de første indtryk. 

– Han har kun trænet med os i et par dage, men han er en frisk boblende karakter, der hele tiden vil lære, så de første tegn er positive. Han er en talentfuld ung mand, som følte at dette var det bedste sted, at tage det næste skridt. 

Fortæller Ole Gunnar Solskjær, der slutter interviewet af med et savn til atmosfæren på Old Trafford. 

– Vi savner stemningen og atmosfæren og vi kan ikke vente med at verden vender tilbage til normal igen. 

Hele interviewet ligger på Manchester Uniteds hjemmeside og kan ses eller læses her.

Kampen bliver ikke vist på TV, men man kan se den med et MUTV-abonnement fra klokken 23:00 lørdag aften.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Telegraph: United henter målfarligt talent fra City

Næste artikel

United taber eneste testkamp forud for Premier League-premiere

ANNONCE