Olé Olé Olé Olé Olé

En af de største Manchester United-spillere i de seneste år og nok den spiller som har været mest populær hos supporterne siden Eric Cantona går måske…

En af de største Manchester United-spillere i de seneste år og nok den spiller som har været mest populær hos supporterne siden Eric Cantona går måske frem mod lysere tider efter to års skadeshelvedes.

Hans seneste optræden var for over 1 år siden i FA Cup finalen imod Millwall i 2004, men nu kan et comeback endelig begynde at komme på tale.
Ole Gunnar Solskjær havde håbet på et comeback i denne måned, men så blev dette udskudt helt frem til oktober, men nu antyder Sir Alex Ferguson at det måske alligevel kan komme på tale i denne måned.

“Han er tilbage i træning og hvem ved, måske er han klar til sæsonstart?” udtalte Ferguson i dag.

Solskjær har styrket sin position blandt Uniteds fans ved at være den eneste nuværende United-spiller som aktivt er gået ind i kampen mod Malcolm Glazers fjendtlige overtagelse, da han meldte sig ind i Shareholders United.
Desværre for ham, Uniteds fans og Manchester United selv, så lykkedes det ikke at redde klubben fra Glazer i denne omgang, og nordmanden vil heller ikke kunne opleve den store hyldest som han ellers var udset til på Old Trafford.

Således er banneret på Stretford End, som blev sat op i sidste sæson, som en hyldest til Solkjær blevet taget ned sammen med de øvrige historiske banners på den legendariske tribune.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

United indgår nyt samarbejde

Næste artikel

Phil Nev: Min sværeste beslutning nogensinde

ANNONCE