Phil Nev: Min sværeste beslutning nogensinde

Og det var en United-spiller, der på vejen ud af døren erkendte, at beslutningen om at skrotte reservetjansen på Old Trafford fremfor en formentlig lidt…

Og det var en United-spiller, der på vejen ud af døren erkendte, at beslutningen om at skrotte reservetjansen på Old Trafford fremfor en formentlig lidt mere fast plads i Everton, har været den hidtil sværeste i hans liv.

“Dette har været den sværeste beslutning, jeg nogensinde har måttet tage, men jeg ser frem mod at komme til Everton og påbegynde min næste udfordring i karrieren. Dette er en beslutning taget i fuld enighed med manageren, og jeg vil efter 18 år i klubben gerne takke Sir Alex, spillerne samt supporterne for deres store støtte,” udtalte Phil Neville til Evertons i forbindelse med skiftet – et skifte, Sir Alex også havde et par ord at sige om:

“Dette var ikke en beslutning vi ønskede at tage, for du kunne ikke finde nogen mere professionel spiller, og han forlader klubben med alles respekt for hans arbejde for United. Det gjorde ondt, når jeg ikke kunne finde plads til ham på holdet, og jeg ønsker ham og hans familie alt det bedste for fremtiden,” udtaler Sir Alex.

Med mindre United brager sammen med Everton i løbet af efterårets indledende runder i Carling Cuppen, er første lejlighed for Old Trafford-publikummet til at se populære Phil Neville tilbage på Drømmenes Teater den 11. december, når Everton spiller returkamp for mødet i premiererunden næste lørdag.

Forrige artikel

Olé Olé Olé Olé Olé

Næste artikel

Om igen Saha - Solskjær comeback ikke før tid

ANNONCE