Olympiakos-spids skadet før United-brag

Nelson Valdez kommer sandsynligvis ikke i aktion til næste uges kamp i Champions League, da en muskelskade holder ham ude.

I vinterens transfervindue måtte de græske mestre slippe deres topscorer, Konstantinos Mitroglou, til Fulham. Som erstatning for grækeren hentede man den paraguayanske angriber Nelson Valdez ind på en lejeaftale.

Men Valdez måtte allerede i sin debutkamp tidligere på måneden blive udskiftet på grund af en muskelskade. Og nu kan det græske medie ekathimerini.com berette, at den holder ham ude længere tid end først antaget.

Olympiakos håbede således på at få angriberen tilbage til den vigtige kamp mod Manchester United, men på grund af et tilbageslag i genoptræningen, kommer han sandsynligvis ikke i betragtning til tirsdagens brag.

Skulle Valdez ikke blive klar mod “de røde djævle”, behøver Olympiakos ikke at forcere hans tilbagevenden før returopgøret i Champions League om en måneds tid. De græske mestre behøver nemlig kun syv point i den hjemlige liga, før mesterskabet er sikret.

Forrige artikel

Avis: Rooney-forlængelse få detaljer fra at gå igennem

Næste artikel

United møder italienske storhold til sommer

ANNONCE