Onana kan mangle i syv kampe for Manchester United

André Onana har været en vigtig spiller for Manchester United i sæsonens første fire kampe. Men nu kan Manchester United meget vel skulle undvære den 27-årige målmand i flere kampe.

Manchester Uniteds målmand, André Onana, kan risikere at misse op til syv kampe for Manchester United på grund af Africa Cup of Nations. Onana havde ellers tidligere trukket sig tilbage fra det camerounske landshold på grund af uenigheder med landstræneren, men nu er han vendt tilbage.

Cameroun skal spille mod Burundi den 12. september. Hvis Cameroun vinder kampen, vil de kvalificere sig til turneringen, der foregår samtidig med Premier League. Det vil være et stort tab for Manchester United, da de er blevet meget afhængige af den nytilkomne målmands evne til at spille med fødderne.

Onana spillede Camerouns første kamp ved VM i 2022 mod Schweiz, men han har ikke spillet for sit land siden. Han blev udeladt til den anden kamp mod Serbien, før han til sidst fløj hjem.

-Mit ønske om at repræsentere mit land har aldrig vaklet siden min ungdom, og denne ambition forbliver en uadskillelig del af min identitet. Intet og ingen kan rokke ved denne overbevisning. Jeg besvarer min nations opkald med urokkelig sikkerhed, klar over, at min tilbagevenden ikke kun er for at ære min drøm, men også for at reagere på forventningerne og støtten fra camerounere, som fortjener et landshold, der er fast besluttet på at præstere. Fortæller Onana til Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

Manchester United hentede Altay Bayindir fra Fenerbahce SK i transfervinduets sidste timer. Det må formodes, at han kommer til at tage over i målet, hvis André Onana skulle mangle under African Cup of Nations.

Hvis Cameroun når langt i AFCON, kan Onana gå glip af fire Premier League-kampe. Modstanderne vil være Tottenham, Wolves, West Ham og Aston Villa. Hvis United derudover når langt i de hjemlige pokalturneringer, vil målmanden også misse to Carabao Cup-semifinaler og fjerde runde af FA Cup´en.

 

Forrige artikel

Blog: Tog jeg fejl for en måned siden? Diskussion af Sancho-”fejden” og endnu et VAR-udbrud

Næste artikel

Here We Go: Midterforsvarer til tyrkisk fodbold

ANNONCE