Onsdagens rygter

Her får du alt, hvad du skal vide om transferrygter med forbindelse til Manchester United.
foto af Megan Briggs/Getty Images
Onsdag d. 26. juni

Manchester Evening News og førende Manchester United-journalist skriver, at United aktivt vil forsøge at sælge Wan-Bissaka, Lindelöf, Eriksen og Hannibal Mejbri.

Spanske rygter melder om, at Barcelona overvejer at leje Jadon Sancho for den kommende sæson. Han har stadig to år tilbage af sin kontrakt med klubben.

Jarrad Branthwaite er stadig et brandvarmt emne hos United. MEN Sport skriver, at Everton under ingen omstændigheder accepterer Uniteds bud på 35 millioner pund plus bonusser. Everton kræver i omegnen af 80 millioner pund for deres unge midterforsvar.

Ifølge Liverpool Echo er The Toffees på ingen måde interesseret i en byttehandel med eksempelvis Lindelöf eller Wan-Bissaka, som medierne har skrevet om på det seneste.

Det ser ud til, at United har endnu en angriber i kikkerten. Hvis forsøget på at hente Zirkzee går i vasken, er klubben opsat på at gå efter Everton-angriber Dominic Calvert-Lewin. Det skriver The Sun. Samtidig virker det til, at Newcastle har opgivet jagten på Calvert-Lewin, hvorfor det kunne være en god mulighed for United.

I dag er der også kommet rygter til, der sender en helt anden Bologna-spiller mod United. Der er tale om schweiziske Dan Ndoye, der for øjeblikket optræder for Schweiz under dette års EM-slutrunde. Han scorede blot tre mål og lavede fem assists i løbet af sidste sæson. Rygterne kommer fra Italien og Sky Italia.

Som vi skrev om i går, så melder United sig ind i ræset om Manuel Ugarte, der til daglig spiller i PSG. Journalisten Ben Jacobs fortæller, at United skulle have tilbudt omkring 30 millioner euro for uruguayaneren. Det er halvdelen af, hvad PSG selv gerne vil sælge ham for. PSG købte ham sidste år for en pris på 51 millioner pund.

 

Skal du med på holdet? OldTrafford.dk søger skribenter

 

Forrige artikel

FA bekræfter kamptidspunkt for den kommende Community Shield-finale

Næste artikel

Karakterbogen: Sådan præsterede United-spillerne i EM's sidste gruppekamp

ANNONCE