Solskjær skifter ud i EL-truppen: Flere fra akademiet i spil

Manchester United har foretaget ændringer i den trup, der må spille Europa League. Phil Jones og flere yngre spillere er med.

Ole Gunnar Solskjær har besluttet at lave en række ændringer i den trup, han kan benytte i Europa League. Truppen består af 30 mand, og ændringerne træder i kraft allerede til morgendagens returkamp mod LASK Linz. 

Der er ikke blevet plads til Luke Shaw og Axel Tuanzebe, der begge sidder ude resten af sæsonen. Til gengæld har Phil Jones fundet vej til truppen på trods af, at han ikke har spillet siden genstarten af sæsonen.

Med i truppen er også flere akademispillere. Ethan Galbraith og Ethan Laird har begge fået spilletid tidligere i turneringen og er fortsat i spil. De har fået følge af forsvarsspilleren Teden Mengi.

Den endelige trup til slutspillet i Europa League ser således ud:

Målmænd: David De Gea, Sergio Romero, Lee Grant, Nathan Bishop.

Forsvarsspillere: Eric Bailly, Diogo Dalot, Tim Fosu-Mensah, Phil Jones, Ethan Laird, Victor Lindelof, Harry Maguire, Teden Mengi, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams.

Midtbanespillere: Andreas Pereira, Bruno Fernandes, Fred, Ethan Galbraith, James Garner, Daniel James, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic, Scott McTominay, Paul Pogba.

Angribere: Tahith Chong, Mason Greenwood, Odion Ighalo, Anthony Martial, Marcus Rashford. 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Officielt: United offentliggør hjemmebanetrøjen for 2020/21

Næste artikel

Opdatering: United enige med Sancho - forventer snarlig enighed med Dortmund

ANNONCE