Optakt: Brighton venter inden Wembley

United møder i morgen aften Brighton i kvartfinalen i FA Cuppen, en billet til en semifinale på Wembley står på spil.

Det har været nogle hårde dage siden tirsdag aften. Skuffelsen var enorm efter fiaskoen mod Sevilla i Champions League. Ingen havde lige set den komme, og måden det skete på var svær at sluge for de fleste United-fans.

Nu gælder det for alle omkring klubben om at komme op på hesten igen, for i morgen aften venter en vigtig opgave atter på Mourinho og co. Brighton kommer på besøg på Old Trafford til et slag i FA Cuppens kvartfinale. Vinderen kan booke billet til en semifinale på Wembley senere på sæsonen.

I vejen til kvartfinalen har United slået Derby, Yeovil og Huddersfield ud. Brighton har slået Crystal Palace, Middlesbrough og Coventry ud på vejen til kvartfinalen. Det er for øvrigt første gang siden 1986 at Brighton er nået helt til kvartfinalen i FA Cuppen.

Brighton med manager Chris Hughton i spidsen har haft en flot sæson indtil videre, og oprykkerne er pt placeret på 11.pladsen i Premier League. Der er fortsat lidt luft ned til nedrykningsstregen, og holdet fra det sydlige England har gjort det langt bedre end forventet inden sæsonen gik i gang.

Det er anden gang i denne sæson vi ser Brighton på Old Trafford, da de tidligere på sæsonen var forbi i Premier League. Her havde United store problemer med at få nedbrudt gæsternes defensiv, og vandt kun 1-0 takket være et selvmål. United skal en tur til Brighton i starten af maj til en af sæsonens sidste opgaver inden sommerpausen.

Jose Mourinho vil formentlig ryste posen lidt, og få lidt friske kræfter ind på holdet i forhold til tirsdagens fadæse mod Sevilla. Hvem der kommer ind fra start kan vi kun gætte på, men mon ikke vi får et par kontroversielle signaler fra portugiseren når vi ser holdkortet i morgen aften.

Tid, sted & dato
Kampen spilles på Old Trafford lørdag den 17.marts, med kampstart klokken 20.45.

Dommer
Kampen dømmes af André Marriner. 47-årige Marriner har dømt United fire gange før i denne sæson, med tre sejre og et enkelt nederlag til følge.

Skader & karantæner
United er fortsat uden de skadede spillere, der også har mistet de seneste opgør. Det vil sige, at hverken Ander Herrera, Marcos Rojo, Phil Jones og Daley Blind er med i morgen aften. Desuden er Zlatan Ibrahimovic ikke helt tilbage i kampform, men er begyndt atter at træne med holdet igen.

Brighton må undvære Steve Sidwell, mens både Dale Stephens og Gaetan Bong er tvivlsomme med småskader. Anthony Knockeart er ude med karantæne, efter han fik rødt kort i kampen mod Everton.

Hold øje med
Glenn Murray. Han har nettet 13 gange i denne sæson, og været en vigtig profil i offensiven for oprykkerne. Murray scorede 23 gange sidste sæson, og var dermed en vigtig brik i oprykningen fra the Championship.

Mulig startopstilling

Sergio Romero
Antonio Valencia – Eric Bailly – Chris Smalling – Luke Shaw
Scott McTominay – Michael Carrick – Paul Pogba
Alexis Sanchez – Romelu Lukaku – Anthony Martial

Skribentens bud på kampen
Det er svært at vide, hvilken forfatning rent mentalt vi ser United i. Vil spillerne være sultne efter at vise omverdenen, at det var en enkelt fejl mod Sevilla, eller vil vi se et United-hold der virkelig er blevet ramt på selvtilliden. Jeg håber selvfølgelig, at vi ser et United-mandskab der vil brage igennem og vise deres kvaliteter.

Uanset hvordan Mourinho blander kortene, vil jeg mene, at United bør være bedre end Brighton. 2-0 til United, og en billet til semifinalen.

Hvem spiller ellers i weekendens kvartfinaler?
Swansea – Tottenham
Wigan – Southampton
Leicester – Chelsea

TV
Kampen vises på TV3+.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho i stort forsvar af sig selv

Næste artikel

Blog: Jose Mourinho gør ondt i øjne og ører. Men løsningen er ikke at fyre ham

Relaterede artikler
Total
0
Share