Optakt: De røde djævle skal holde snor i City og Arsenal

Premier League er tilbage i morgen, og vores optakt til kampen Manchester United – Leicester er klar til dig herunder.

Mens oliesheiker og kemikaliemilliardærer kæmper uden for banen om klubbens ejerskab, skal der i morgen kæmpes på grønsværn om tre vigtige point, når de røde djævle tager imod Leicester City.

United vandt sæsonens første opgør mellem de to klubber med 1-0 på et flot mål af Jadon Sancho, men det var tilbage i september, og der er sket meget for begge klubber siden da.

Leicester startede sæsonen katastrofalt ud, hvor de tabte seks ud af deres første syv kampe. Brendan Rodgers fik imidlertidig lov at blive siddende på sit brændende trænersæde, og nordirlænderen har fået vendt skuden og fået rykket Leicester City over nedrykningsstregen.

Faktisk har Leicester vundet deres seneste tre kampe, hvoraf sidste uges 4-1-sejr mod Tottenham især vidner om et hold, som har fået tro på tingene igen.

Manchester United har ligeledes vendt en horribel sæsonstart til noget godt. Erik Ten Hags har efter min mening fået sin mandskab til at ligne et tophold, senest med en flot præstation på Camp Nou. Og der er behov for et tophold i morgen, da det kræver en sejr for at holde Arsenal og Manchester City på tæerne.

Dato, tid og sted

Kampen spilles søndag d. 19 februar klokken 15.

Dommer

Stuart Atwell

Skader og karantæner

Ten Hag sagde inden Barcelona-kampen, at både Antony, Anthony Martial og Scott McTominay så småt er ved at være klar igen, og ved gårsdagens pressemøde kunne han ikke udelukke, at en eller flere af dem vil være klar til kampen. Ligesom Donny Van De Beek er Christian Eriksen stadig ude med en langtidsskade, og Casemiro har stadig en karantænedag tilbage at afsone.

Mulige startopstillinger

Manchester United

De Gea

Dalot – Varane – Martinez – Shaw

Sabitzer – Fred

Sancho – Fernandes – Garnacho

Rashford

Leicester City

Ward

Castagne – Souttar – Faes – Kristiansen

Mendy – Dewsbury-Hall

Tete – Maddison – Barnes

Iheanacho

Hold øje med

James Maddison har været på scoringstavlen i Leicesters to flotte sejrer de seneste to runder, og han er måske den eneste Leicester-spiller, som har holdt niveauet gennem sæsonen. Englænderen har ni mål og fem oplæg i indeværende sæson, og han er en af ligaens bedste midtbanespillere, når han rammer dagen.

Skribentens bud på kampens resultat

Leicester kommer med vind i sejlene, men det gør Manchester United i den grad også. Mentaliteten er ved at være på plads, og jeg tror, de slår Leicester på udramatisk vis. 2-0.

TV

See og Viapay.dk

5 kommentarer
 1. Håber at Weghorst starter på bænken….Hans kredit er opbrugt nu og bør kun bruges som indskifter i nødsituationer fremover som det vel oprindeligt var planen med lejekontrakten

  Jeg tror Rashford igen brænder banen af.

  3-1 til United – Rashford 2, Sancho 1

  GGMU

 2. Vi skal have 3 point på kontoen igen i morgen, så Weghorst skal starte på bænken og flyttes over til den rolle, som jeg mener han var tiltænkt fra starten, jeg ser hans rolle som den fellaini havde i mange kampe. En som bliver skiftet ind hvis vi skal ændre kampbilledet, komme med et andet pres Evt. Spille med højebolde, bruge mere power inde i feltet, lægge et større pres på en modstander..💪🙂
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤
  Vi vinder 3-0 I morgen

 3. Jeg er meget enig i, at Weghorst skal starte ude. Faktisk mener jeg slet ikke han er god nok til at komme ind. Vil faktisk hellere skifte Pellistri ind…
  Forstår ikke, hvorfor ETH ikke forsøger sig uden en decideret boksspiller.
  Så hellere spille med Sancho, Rashford og ex Garnacho/Anthony, som tre der kan bevæge sig frit oppe foran, og skifte positioner hele tiden, når vi angriber. Savner noget bevægelse oppe foran.
  Det hele er meget fast venstre eller højre, og så én i midten. Det er altså nemt at dække op, når man står stille på kanten..

 4. Helt enig med Overholluf og Martin vedr Weghorst, harcsagt det fra start at han ikke er god nok, heller ikke som indskifter, kun i absolut nødstilfælde kan han bruges til at bringe noget anderledes ind, men desværre virker det til at “kompetencer” heller ikke i sådan en situation er gode nok.

  Klart hellere Pellistri, han er vores egen og har et stort talent og potentiale som kan udvikles yderligere ved flere spilleminutter på banen.

  ETH er dog ikke en udpræget “kantspiller” træner, han vil rigtig gerne spille igennem midten med pasninger igennem kæderne hvor vi løber i dybden centralt, derfor trækker han også skiftevis vores backs ind centralt når vi har bolden for at skabe overtal og Rashford, Antony, Sancho og Garnacho slår sjældent indlæg i feltet de trækker alle ind i banen, hvis vi slår indlæg i feltet kommer de stort set altid fra backs og så er de slået tidligt, ikke fra “baglinjen/mållinjen”

  Håber virkelig snart Martial er klar igen, han bringer meget mere end Weghorst på alle facetter af offensiven.

  GGMU

 5. Jeg tror der roteres mere end ovenstående. Vi får sikkert Lindeløf at se….samt muligvis Elanga?….derudover vil jeg gerne se Garnacho starte igen.

  Men der er godt nok ikke mange at tage af inde midtpå. Håber at McTominay kan være klar til et tidligt comeback…læste at Anthony og Martial (for 555. gang) også var på vej tilbage.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Modbud: Ratcliffe har afgivet officielt bud på fuld overtagelse af klubben

Næste artikel

Sheikh Jassim og forbindelsen til styret i Qatar

ANNONCE