Optakt: Første semifinale står for døren

Sidst Manchester United mødte Forest blev det til en sikker 3-0 sejr, men med et stærkt publikum i ryggen kan Nottingham Forest blive en svær modstander.

Manchester Uniteds trofæskab samler bestemt ikke støv. Alligevel er det nu ved at være en del år siden der er kommet nye trofæer til skabet. Med fire hold tilbage i Carabao Cup, som er Manchester United, Newcastle, Nottingham Forest og Southampton, må United klart være en favorit til hive trofæet hjem. Newcastle må være den største tilbageværende trussel der er tilbage, men Southampton vidste jo at de kan overraske, ved at slå Manchester City ud.

Spørgsmålet må dog være hvor seriøst Carabao Cuppen skal tages. Ten Hag siger, at han vil vinde alle trofæer og alle kampe, men med 10 kampe indenfor de næste 32 dage, kan det vel også være en mulighed for at give hvile til spillere som Eriksen, og Varane, så de er klar til de næste mange kampe. Ten Hag må vise om han mener det han siger, og vil stille et stærkt hold, eller om det bliver nogle af reservespillere det får chancen fra start. Næste modstander hedder Reading fra The Championship, hvor der nok er lidt mere plads til rotation og måske en debut til Jack Butland.

Sidst United mødte Forest blev det til en stensikker 3-0 sejr. Siden da har Nottingham Forest dog haft mere tur i den, med blandt andet en sejr over Leicester, og kun en enkelt svipser, hvor de noget overraskende tabte til Blackpool i FA Cuppen. Man må nok forvente Forest fans i festhumør, klar til at bakke deres hold op på hjemmebane og de vil lægge et massivt pres på Manchester United. Den store helt i sidste runde, Dean Henderson, er ude med en skade, så der bliver ingen diskussion, om han skulle have haft lov at spille kampen.

Nottingham Forests rejse til semifinalen er gået igennem Grimsby Town, Tottenham, og Blackburn, inden Wolves blev besejret i straffeskarpskonkurrence i kvartfinalen.

Det bliver nok et intenst opgør, men uden den sikre skanse på kassen, og uden de største måljægere på toppen, burde det være en overkommelig opgave, og United burde være i stand til at sikre sig et godt udgangspunkt inden returopgøret næste onsdag. Nottingham skal bestemt ikke undervuderes, og de har været stærke på hjemmebane, men Manchester United må og skal være favoritter.

 

Dato, tid og sted:

City Ground, Nottingham onsdag d. 25. januar kl. 21.00

Kampens dommer:

Michael Oliver

Skader og karantæner:

Anthoiny Martial er som sædvanligt skadet, og er ikke blevet klar til onsdagens opgør. Det samme gør sig gældende for Diogo Dalot, som også er ude. Jadon Sancho er tilbage i træning med holdet, men er endnu ikke kampklar. Casemiro er tilbage efter karantæne.

Mulige startopstillinger:

Nottingham Forest:
Hennessey
Aurier – Worall- Boly- Lodi
Mangala- Danilo- Freuler
Scarpa
Johnson- Gibbs-White

Manchester United:
De Gea
Wan-Bissaka – Maguire – Martinéz- Malacia
Casemiro – Fred
Antony – Fernandes- Rashford
Weghorst

 

Hold øje med:

Brennan Johnson har været i stor form på kanten og har blandet andet banket to kasser ind mod Leicester, og en assist i kampen mod Bournemoth. Der er ikke mange muligheder på toppen for Forest i denne kamp, så hvis der skal komme noget magi, så skal det være fra ham.

Skribentens bud på kampens resultat:

Hvis ten Hag holder ord, og vil vinde alle trofæer, så bliver det også en stærk start 11’er som skal give et godt udgangspunkt. Så kan arbejdet gøres færdigt på Old Trafford om en uge. Nottingham Forrest har fundet formen siden de blev slået 3-0 i slutningen af sidste år. De er plaget af skader især på toppen, så et clean sheet burde være muligt. 1-0 til Manchester United.

Hvor kan man se kampen?

Tv3+ og Viaplay

 

Manchester United vandt sidst et trofæ tilbage i 16/17 sæsonen. Med de resterende hold i turneringen in mente, er United favoritterne til at tage Carabao Cup? Skal der fokuseres mere på andre turningringer? Eller er det måske op til nyrige Newcastle at påtage sig rollen som favoritter, og gå all-in på Carabao Cup? Skriv en kommentar nedenunder, om hvem I tror der ender med at vinde Carabao Cup. 

8 kommentarer
 1. Selv med nogle udskiftere på banen fra start burde Forrest være til at tale med. Så vidt jeg ved spilles semifinalerne over 2 kampe.
  Fornuftigt udgangspunkt uden at blæse hele kanonen af på City Ground og så smasker vi dem på hjemmebane 2 eller 3-0.
  Så vi behøver “bare” en 0-0, 1-0, 1-1, 2-1 onsdag aften. Så har jeg tro på, at vi basker Forrest hjem i skoven🌲 på Old Trafford🔴🔴

  1. Kristian Andersen, Nott F er faktisk ret skarpe på hjemmebane. Vi skal ikke lade os narre af, at de har kun har scoret 13 mål hjemme i turneringen. De har spillet 10 kampe, kun ladet 12 mål gå ind, og så kun tabt 3. Udover at have slået Liverpool, og så holdt Chelsea på 1-1 for nyligt (ved godt det måske er to hold i krise, men alligevel bedre hold), så slog de også Tottenham ud af cuppen. United har altså 5-2-4 ude og en målscore på 15-20. Vi har faktisk ret svært på udebane, bare se mod Crystal P, og nogle af kampene i EL!
   De har alt at vinde i sådan en kamp, og en første mulige pokal indenfor rækkevidde i 30 år. Jeg tror virkelig vi får vores sag for i aften, og kan vi “bare” få et af de resultater du nævner, så kan det være vi skal være glade.
   Selvfølgelig mener jeg, at vi har et bedre hold end dem, men vi har stort set kun Rashford til at lave vores mål, og det er for ensidigt. Vi skal kæmpe røven ud af bukserne i aften og gå efter sejren, og gerne mere end bare en fedtet 1-0. Det er aldrig til at vide, om der pludselig dukker skader, sygdom/corona op, og så mangler vi pludselig 7 mand af de gode til returopgøret – og så er det jo ærgeligt, “bare” at have fedtet en 0-0 hjem..

 2. Håber ETH stiller et slagkraftigt mandskab, dog regner jeg med at marginal spillerne som Elanga, Pellestri og selvfølgelig Garnacho får spilletid.

  Måske Maguire og Lindeløf udgør centerforsvaret fra start da de trænger til at komme i ilden så de kan holde sig skarpe til de næste mange kampe.

  Fred starter inde sammen Casimiro på midten, i buret får Vores nye keeper Butland chancen.

  En smal sejr vil være perfekt, en uafgjort fin nok.

  Et nederlag vil bringe et unødvendigt pres til returkampen på OT.

  Mit bud: 3-1 til United

  Målscore: Weghorst, Garnacho og Maguire.

  GGMU

  1. Thomas Bengtsson, jeg tror faktisk at ETH stiller meget stærkt op i aften, for at få et rigtigt godt resultat til returkampen. Nott F er ikke så dårlige på hjemmebane, som vi måske blindt mener de er. Ville være fedt med 3-1 eller 2-0 .
   Garnarcho kommer nok ind, men Elanga og Pellistri og andre yderkantsspillere, får nok først spilletid på lørdag i FA cuppen mod Reading. Denne kamp er for vigtig til, at satse på spillere, som ikke er i form eller som ETH måske ikke helt stoler på.

 3. Efter nederlaget til Arsenal, så ser jeg gerne at vi “bare” skal sikre os en plads i Top4 i PL. Samtidig synes jeg, at vi skal satse alt på de to pokalturneringer (vel vidende om at vores trup ikke er den bredeste).

  De to pokalturneringer vil slukke den umiddelbare tørst efter metal og dermed give et selvtillidsboost frem mod næste sæson + en plads i top 4 – og så er jeg utrolig godt tilfreds med denne sæson. Det var aldrig sandsynligt at vi skulle vinde PL i denne sæson omend det så lovende ud inden nederlaget til Arsenal. Får Arsenal fuldt udbytte af den kamp de har i baghånden så er der foran United med 14 point. Selvom “alt kan ske i fodbold”, så er det for meget, tror jeg.

 4. Mesterskabet, det er væk. Arsenal er stærke, og de kan altid sylte EL, hvis mesterskabet skulle komme i fare. City skal også nok få gang i maskineriet igen, også selvom de har CL at tænke på, så skal de nok være der, hvis Arsenal snubler.
  Top 4 og CL næste år er stor prioritet for os, i mine øjne. Så kan vi altid se hvordan transfers og næste sæson kommer afsted.
  Men lige nu, er der i hvert fald én pokal indenfor rækkevidde, og selvfølgelig skal vi gå efter den. Størrere chance fås næsten ikke, med de hold som er tilbage. FA cuppen er altid vigtig, men i den kamp, kan Maguire, Lindelôf, og alle de andre periferi-spillere godt hive en sejr hjem mod Reading.
  Desuden er 7 af de næste 10 kampe på hjemmebane, hvilket giver bedre mulighed for at restituere og virkelig få en fed stime i gang 🙂

 5. Jeg håber at ETH sparer nogle af spillerne. Jeg forstår hans filosofi om at skabe en vinderkultur, men det kan virkelig bliver dyrt for os, såfremt vi får flere skader på vigtige positioner.

  Derudover burde bredden også være stor nok til at kunne slå NF over to kampe.

  Come on you Reds

  1. Sebastian Tandrup Fenger. Der bliver først sparret spillere på lørdag mod Reading, og muligvis i returkampen mod Nott F, hvis kampen i aften giver et rigtig godt resultat. ETH ved, hvad en pokal kan gøre for hans projekt. Bare se Ferguson, som måske var på ved ud af døren, da han vinder Cuppen. og resten er jo historie 🙂

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Gense målene fra Uniteds seneste møde med Forest

Næste artikel

Deltag i debatten og vind en trøje

ANNONCE