Deltag i debatten og vind en trøje

Vi skyder året af med en konkurrence, hvor du kan vinde Manchester Uniteds hjemmetrøje.

På OldTrafford.dk vil vi skyde året ind med et fornyet fokus på at skabe et større sammenhold blandt det danske fan-community for United-fans. Derfor igangsætter vi nu en konkurrence for at sætte gang i fælleskabet på OldTrafford.dk.

Opret en profil her på hjemmesiden og deltag i vores kommentarfelt under vores nyheder på hjemmesiden, hvor du kan give din mening til kende om tingenes tilstand i Manchester United.

Vi igangsætter det som et forsøg og vil hver måned udvælge én vinder blandt dem, der har bidraget til at skabe en fornuftig debat i månedens løb i vores kommentarspor på OldTrafford.dk.

Præmie i januar 2023
1 x Manchester United hjemmetrøje fra indeværende sæson

I januar måned vil vinderen altså blive belønnet med Manchester Uniteds hjemmetrøje.

Opret din profil her og deltag i diskussionen allerde idag.

5 kommentarer
 1. Jeg ser United, som et hold der har taget et skridt eller to mere end man kunne have turde at håbe den her sæson. Erik ten hag kom ind til det største kaos jeg kan huske, og han har fået et omklædningsrum, der virkede til at have nogen alfahane der ikke var sunde for det ud, og erstattet med nogen der vil gøre alt for klubben, som har skabt harmoni til resten af gruppen, der gør alle vil den samme vej. Samtidig han han formået at vise en klar spillestil, som han har fået implementeret utrolig hurtigt, selvom der stadig kan bygges en del på. Vi ser dog stadig de problemer som truppen stadig har, og har haft i lang tid mod Arsenal. For spillere som mctominay er ikke god nok til at gå ind for casemiro, og det lignede meget den usynlige midtbane fra sidste sæson med fred og mctominay, da Eriksen mod de hold der presser, for vist sine svagheder. Så vi skal virkelig få nogen ejer ind der vil klubben, og vil give fuld opbakning til ETH, for vi mangler en angriber, og imo også en 8, også også en kantspiller især hvis sancho ikke kommer tilbage og viser hans rigtige niveau, for antony skal ikke spille hvis han ikke viser mere end han har gjort

 2. Langt om længe har vi som hold en idé !
  Vi spiller med langt mere ide og langt mere entusiasme end vi har gjort i lang tid! Vi har flyttet os enormt langt på ganske få måneder, og taget i betragtning af at ETH har måttet døje med en Ronaldo sag, som den engelske presse havde elsket at koge mere suppe på end de gjorde, så synes jeg at det er helt igennem fantastiks at vi lige pt ligger lunt i svinget til en CL plads.
  Sancho: Her ser vi præcist hvad det vil sige at have manager med mandskabspleje i verdensklasse, håndteringen af denne sag er jo helt exceptionel, og jeg håber og tror at vi får en helt ny Sancho at se når han er tilbage for fuldt vigør!
  Maguire: Ja han blev købt dyrt og skulle have været den nye Rio/Vidic, men ETH har som den eneste af vores seneste managers taget konsekvensen af at han bare ikke er bedre.
  Nu håber jeg at der snart er kommer en afklaring på McT da jeg ikke mener har har niveau til United.

  Fremtiden er lys for os, og jeg glæder for mig en gangs skyld til hver gang at der er United i fjernsynet, og sidder ikke med en frygt for en skuffelse hver eneste gang!
  GGMU

 3. Så er Januar snart forbi og en lille status på måneden der gik set fra min sofa derhjemme.

  Det har været en fryd at se United spille på et højere niveau end vi har været vant til de sidste par sæsoner, man sidder ikke på samme måde og frygter et kollaps og ydmygelse mere, nu kan man have ro i kroppen, en helt anden oplevelse heldigvis.

  Vi har gjort det mere end godt i Januar vi smed desværre to point ude mod Palace og der ligger næste skridt i holdets udvikling ligefor, vi skal kunne “dræbe” de kampe så vi ikke risikere point tab i de døende sekunder.

  Vi taber et tæt og spændende opgør til Arsenal på Emirates, vi blev trykket godt ned i perioder men viste stor moral og vilje og til tider rigtigt godt og frækt spil, desværre taber vi og igen kommer vi til at lukke mål ind til allersidst, igen vi skal lære at lukke ned og køre/fighte kampen i hus, selvfølgelig svært på Emirates.

  Alt i alt har Januar været mere end godkendt, vi står med halvanden ben i Carabao Cup Finalen på Wembley, vi skal dog lige holde tungen lige i munden og gøre arbejdet mod Forest færdigt på OT.

  FA Cup kampagnen er godt igang, Reading var ikke nogle udfordring og jeg forventer langt svære modstand fra West Ham, heldigvis spilles kampen hjemme på OT.

  Februar venter, men vi er godt kørende nu, så håbet og troen er stor.

  GGMU

 4. Skaden til Eriksen kommer uden tvivl til at kunne mærkes, og tror særligt det vil vise hvor sårbare vi er i bredden af truppen. Kan Fred gå ind og gøre det samme som Eriksen? Han har haft rigtig gode indhop, og hans mandsopdækning af KDB ledte tankerne tilbage til dengang Ander Herrera skulle hive Hazard op af baglommen efter kampen. Han er en god presspiller, og er enormt dygtig uden bolden, men tror ikke han vil kunne erstatte Eriksen i det offensive spil. Tror dog det bliver ham der kommer til at erstatte ham fra start, og så senere i kampene, er det måske en Fernandes der bliver rykket lidt tilbage på banen. Hårdt program de går i møde. Personligt håber jeg næsten på, at de trækker nitten i EL og kan fokuserer 100 procent på de 2 cup turneringer og en top 3 placering. Kunne man få 2 cups og en top 3, så ville jeg any time have solgt sæsonen for det inden den startede.

 5. Jeg mener at skaden til Eriksen kommer til at være et kæmpe problem. Det kommer til at sætte en tyk streg under at bredden på midtbanen, og generelt i truppen, ikke er stor nok. Vi så hvad der skete da Casemiro fik karantæne og McTominay skulle spille pladsen. Det blev en meget rodet affære. Jeg tror næppe en Fred vil kunne gå ind på Eriksens plads og gøre det samme. Derfor synes jeg også Sabitzer-signingen er en god løsning. Han virker som en ETH spiller, og hvis han kommer tilbage til hans niveau i Leipzig, kan det blive rigtig godt.
  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Optakt: Første semifinale står for døren

Næste artikel

Podcast : Turen går til Manchester - Episode 1 - Rejsepodcast i samarbejde med LA Travel

ANNONCE