Deltag i debatten og vind en trøje

Vi skyder året af med en konkurrence, hvor du kan vinde Manchester Uniteds hjemmetrøje.

På OldTrafford.dk vil vi skyde året ind med et fornyet fokus på at skabe et større sammenhold blandt det danske fan-community for United-fans. Derfor igangsætter vi nu en konkurrence for at sætte gang i fælleskabet på OldTrafford.dk.

Opret en profil her på hjemmesiden og deltag i vores kommentarfelt under vores nyheder på hjemmesiden, hvor du kan give din mening til kende om tingenes tilstand i Manchester United.

Vi igangsætter det som et forsøg og vil hver måned udvælge én vinder blandt dem, der har bidraget til at skabe en fornuftig debat i månedens løb i vores kommentarspor på OldTrafford.dk.

Præmie i januar 2023
1 x Manchester United hjemmetrøje fra indeværende sæson

I januar måned vil vinderen altså blive belønnet med Manchester Uniteds hjemmetrøje.

Opret din profil her og deltag i diskussionen allerde idag.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

2 kommentarer
 1. Jeg ser United, som et hold der har taget et skridt eller to mere end man kunne have turde at håbe den her sæson. Erik ten hag kom ind til det største kaos jeg kan huske, og han har fået et omklædningsrum, der virkede til at have nogen alfahane der ikke var sunde for det ud, og erstattet med nogen der vil gøre alt for klubben, som har skabt harmoni til resten af gruppen, der gør alle vil den samme vej. Samtidig han han formået at vise en klar spillestil, som han har fået implementeret utrolig hurtigt, selvom der stadig kan bygges en del på. Vi ser dog stadig de problemer som truppen stadig har, og har haft i lang tid mod Arsenal. For spillere som mctominay er ikke god nok til at gå ind for casemiro, og det lignede meget den usynlige midtbane fra sidste sæson med fred og mctominay, da Eriksen mod de hold der presser, for vist sine svagheder. Så vi skal virkelig få nogen ejer ind der vil klubben, og vil give fuld opbakning til ETH, for vi mangler en angriber, og imo også en 8, også også en kantspiller især hvis sancho ikke kommer tilbage og viser hans rigtige niveau, for antony skal ikke spille hvis han ikke viser mere end han har gjort

 2. Langt om længe har vi som hold en idé !
  Vi spiller med langt mere ide og langt mere entusiasme end vi har gjort i lang tid! Vi har flyttet os enormt langt på ganske få måneder, og taget i betragtning af at ETH har måttet døje med en Ronaldo sag, som den engelske presse havde elsket at koge mere suppe på end de gjorde, så synes jeg at det er helt igennem fantastiks at vi lige pt ligger lunt i svinget til en CL plads.
  Sancho: Her ser vi præcist hvad det vil sige at have manager med mandskabspleje i verdensklasse, håndteringen af denne sag er jo helt exceptionel, og jeg håber og tror at vi får en helt ny Sancho at se når han er tilbage for fuldt vigør!
  Maguire: Ja han blev købt dyrt og skulle have været den nye Rio/Vidic, men ETH har som den eneste af vores seneste managers taget konsekvensen af at han bare ikke er bedre.
  Nu håber jeg at der snart er kommer en afklaring på McT da jeg ikke mener har har niveau til United.

  Fremtiden er lys for os, og jeg glæder for mig en gangs skyld til hver gang at der er United i fjernsynet, og sidder ikke med en frygt for en skuffelse hver eneste gang!
  GGMU

Skriv et svar
Forrige artikel

Optakt: Første semifinale står for døren

Næste artikel

Podcast : Turen går til Manchester - Episode 1 - Rejsepodcast i samarbejde med LA Travel

ANNONCE