Sky: Sancho-handlen er stadig i live

Manchester United har ikke opgivet jagten på Jadon Sancho og forventes at lægge et bud i næste uge, hvis man skal tro Sky Sports.

Ifølge Sky Sports’ journalister er Jadon Sancho-handlen stadigvæk i live, hvor det forventes, at der bliver lagt et bud i løbet af næste uge. Om førstnævnte fortæller James Cooper:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Faktum er, at United stadig rigtig gerne vil have Sancho, og han er deres primære transfermål. Dog er der stor forskel på Manchester United og Borussia Dortmunds vurdering af Sancho, så skal en aftale i hus, skal en af parterne gå på kompromis, men handlen er stadig rigtig meget i live, fortæller Cooper. Kaveh Solhekol følger op:

– Manchester United føler sig sikre på, at de kan nå at sikre sig Jadon Sancho i dette transfervindue, og det lader til, at de vil lægge et bud på omkring 100 millioner euro i løbet af næste uge, som de forventer, at Dortmund vil acceptere.

United skal finde en aftale med Borussia Dortmund inden den 5. oktober, hvor transfervinduet lukker. Finder de ikke en inden da, må de vente til vinter- eller sommervinduet, hvor Sanchos pris formentlig vil falde, og flere bejlere vil byde sig.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Optakt: Formstærke Brighton skal nedlægges

Næste artikel

Lindelöf starter mod Brighton

ANNONCE