Optakt: Ingen grund til unødvendig spænding i sidste spillerunde

Manchester United og Chelsea lukker i aften andensidste spillerunde i årets Premier League. Chelseas sæson er for længst forbi, mens United med et enkelt point kan sikre sig deltagelse i næste års Champions League. Læs OldTrafford.dk’s optakt til kampen her.

Med to pligtsejre i de seneste to spillerunder af Premier League er Manchester United snublende tæt på en plads i det forjættede land, Champions League.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det kræver blot ét sølle point, hvilket Erik ten Hag og spillertruppen har to matchbolde i hånden til. Den første er mod Chelsea på Old Trafford i aften.

Chelsea har været uigenkendelige i denne sæson. Ja, det har faktisk været Chelseas resultatmæssigt dårligste sæson i Premier League nogensinde. Det har også ført til fyringer af både Thomas Tuchel og Graham Potter undervejs.

Londonklubben ankommer derfor til Manchester på en aktuel 12. plads i ligaen og har ingenting at spille for længere.

Omvendt venter der en sæsondefinerende afslutning for De Røde Djævle, hvor både top fire-ræset og FA cuppen skal afgøres. Det første bjerg skal endeligt bestiges i aften, hvor minimumskravet er remis.

Her er Chelsea en drømmemodstander. De seneste fem indbyrdes opgør er nemlig endt uafgjort. Men alle vil gerne slå Manchester United på Old Trafford. Især når man hedder Frank Lampard.

Dato, tid og sted:

Kampen fløjtes i gang klokken 21:00 torsdag d. 25. maj på Old Trafford.

Kampens dommer:

Stuart Attwell skal lede opgøret. Det gjorde han også, da klubberne senest mødte hinanden i oktober 2022.

Skader og karantæner:

Chelseas enorme trup er også ramt af flere skader. Mest nævneværdige er Benoit Badiashile, Reece James, Ben Chilwell og Mason Mount, som med 100% sikkerhed ikke spiller.
Der er samtidig stor tvivl om Marc Cucurella, Mateo Kovacic og N’Golo Kante. Joao Felix, som har været tvivlsom, og Kalidou Koulibaly, som har siddet ude med en skade i længere tid, er begge meldt kampklare.

Mulige startopstillinger:

Marcus Rashford kan formentlig ikke holde til 90 minutter, så det er ikke utænkeligt, at han starter på bænken til aftenens opgør. Derfor tror jeg, at United stiller op på følgende måde:

Manchester United:

De Gea

Wan-Bissaka – Varane – Lindelöf – Shaw

Eriksen – Casemiro

Antony – Fernandes – Sancho

Martial

Chelsea FC: 

Arrizabalaga

Azpilicueta – Chalobah – Silva – Fofana – Hall

Fernandez – Loftus-Cheek

Gallagher

Havertz – Felix

Hold øje med:

Casemiro. Det er en mand, som vil vinde for enhver pris, og jeg tror han kommer til at eje midtbanen i aften. Han scorede i lørdags mod Bournemouth. Mon ikke, at han scorer mod Chelsea (igen) i aften.

Skribentens bud på kampens resultat:

Erik ten Hag har udtalt: “We have to get the job done”, og det kommer også til at ske. United vinder 2-0.

Hvor kan man se kampen?

TV3+ og Viaplay.

2 kommentarer
Forrige artikel

Engelsk trio udtaget til landsholdet

Næste artikel

Medier: United vil hente engelsk midtbaneduo

ANNONCE