Medier: United vil hente engelsk midtbaneduo

Der kan drysse engelsk stjernestøv ned over midtbanen i Manchester United i næste sæson.

Declan Rice og Mason Mount er gode venner. Helt tilbage fra Chelsea-tiden, hvor de var i akademiet sammen, senere hen til deres tid sammen på det engelske landshold.

Og nu er det muligt, at de to kan blive holdkammerater i Manchester United.

Daily Mail fortæller nemlig torsdag, at Manchester United er med i ræset om West Hams anfører, Declan Rice.

The Hammers håber angiveligt på, at der kan komme en budkrig om den populære midtbanespiller, som de håber, de kan få 100 millioner pund for. Ud over Manchester United er Arsenal også interesseret.

Imidlertid ligner Mason Mount en mand, der er på vej væk fra Chelsea, og selv om Liverpool har lignet favoritterne til at hente Chelseas midtbanemand, fortæller The Athletic, at Mount selv foretrækker et skifte til Manchester United.

Det rapporteres, at andre interesserede klubber er oplyst om Mounts præference. Det forventes, at Chelsea og United i løbet den næste tid vil holde samtaler om Mount.

2 kommentarer
 1. Interessant konstallation vi så ville have. Tvivler dog på at vi ville kunne have Bruno, Casiemero, Eriksen, Mount og Rice samtidig, da alle vil føle sig gode nok til at spille hver gang.

  Det vil kræve store manager evner, og stor respekt til manageren fra spillernes side for at det skal kunne gå op.

 2. Wow en midtbane vi ku få med de to Rice og Mount oven i hatten….

  Premier Leagues stærkste besatte centrale midtbane, hvor der kan skiftes og roteres uden at blive svækket.

  Casemiro og Eriksen er ikke fremtidens folk, de er nu og her spillere, de to Rice og Mount har flere kilometer i benene på sigt og vil blive de naturlige første valg, men det vil selvfølgelig koste Mctorminey og Fred deres plads i truppen.

  De indkøb bør toppes op med Kane og en Højlund som understudy og så lige en Kim til det centrale forsvar….så har vi truppen der kan udfodre for alvor.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Optakt: Ingen grund til unødvendig spænding i sidste spillerunde

Næste artikel

Startopstillinger: Rashford på bænken

ANNONCE