Optakt: Kan Manchester United bevare kontrollen mod ‘The Bees’?

Manchester United møder i aften Brentford i Premier League. Vi lader op til kampen herunder.

Et coronaudbrud i Manchester Uniteds førsteholdstrup var i midten af december skyld i, at to kampe i det intense juleprogram blev aflyst for Manchester United. Det gik blandt andet udover opgøret mod Brentford, som oprindeligt skulle have fundet sted 14. december.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I stedet bliver kampen spillet i aften kl. 21.00, hvor Thomas Frank, Christian Nørgaard og resten af Smartodds-flokken venter på Brentford Community Stadium.

Før opgøret ligner Brentford et mandskab, der er faldet lidt i kadence siden den flotte sæsonstart, hvor ‘The Bees’ blandt andet slog Arsenal med 2-0 i første spillerunde. De seneste fem Premier League-kampe er det blevet til fire nederlag og en sejr.

Dertil skal det nævnes, at to af nederlagene er faldet mod Liverpool og Manchester City, mens den seneste sejr blev sikret mod Aston Villa, som Manchester United som bekendt ikke formåede at slå. Aktuelt ligger Brentford på 14. pladsen med 23 point, mens United indtager 7. pladsen med 32 point.

Manchester United kan og skal gøre sig forhåbninger om at spolere Brentford-festen, såfremt de finder nogle af de samme takter frem fra første halvleg i Aston Villa-kampen.

For første gang siden Rangnicks ankomst lignede Manchester United rent faktisk et hold, der var i nogenlunde kontrol, som den tyske træner flere gange har understreget vigtigheden af. Siden mistede man som bekendt grebet om kampen, og i samme ombæring blev føringen formøblet.

Derfor skal United naturligvis stræbe efter at bevare kontrollen, og i den forbindelse har Rangnick erklæret, at man i aften rent taktisk vil stille op i en 4-3-3-formation, når ‘De Røde Djævle’ i aften skal gå efter tre point mod ‘The Bees’.

Dato, tid og sted:

Kampen bliver spillet i aften, onsdag den 19. januar, klokken 21.00 på Brentford Community Stadium.

Kampens dommer:

Andre Marriner

Skader og karantæner:

Manchester United må ifølge Ralf Rangnick undvære Aaron Wan-Bissaka, der igen er ude med sygdom, ligesom han var det mod Aston Villa.

Eric Bailly har landsholdspligter i forbindelse med Africa Cup of Nations, og han vil derfor heller ikke være at finde i truppen.

Pogba træner igen efter sin lårskade, men han kommer heller ikke i aktion i aftenens kamp mod Brentford. Franskmanden ventes ifølge Rangnick at være tilbage om et par uger.

Marcus Rashford og Cristiano Ronaldo er begge tvivlsomme, men Rangnick fortæller op til kampen, at begge muligvis kan være tilgængelige.

Til sidst er der Anthony Martial, der også er tvivlsom. Martial har trænet med de seneste dage, men den endelige beslutning, om hvorvidt franskmanden skal med i truppen, er ikke truffet endnu. Om det er af disciplinære – eller skadesmæssige årsager er fortsat uklart.

Mulige startopstillinger:

Brentford (3-5-2):

Fernandez;

Ajer – Jansson – Pinnock;

Roerslev – Jensen – Nørgaard – Janelt – Canos;

Toney –  Mbuemo

Manchester United (4-3-3):

De Gea:
Dalot – Lindelöf – Varane – Shaw;

Fred – McTominay – Bruno;

Greenwood – Elanga;
Ronaldo

Hold øje med:

Ivan Toney er Brentford-holdets største offensive profil. Han og Bryan Mbuemo udgør en farlig og pågående angrebsduo, der kan gøre ondt på United-defensiven.

Derudover er det selvfølgelig værd at holde øje de danske kendinge i form af Mathias Jensen, Christian Nørgaard og Mads Roerslev, såfremt de kommer i aktion i aftenens kamp. Mads Bech Sørensen, Jonas Lössl og Mads Bistrup vil også være at finde i Brentford-truppen.

Skribentens bud på kampens resultat:

Jeg er mere optimistisk, end jeg tidligere har været på Manchester Uniteds vegne, efter vi så, hvorledes man greb første halvleg an mod Aston Villa. Jeg tror, at Manchester United vinder 3-1 på scoringer af Bruno Fernandes, Scott McTominay og Mason Greenwood.

Hvor kan kampen ses?

See og Viaplay

Forrige artikel
Ralf Rangnick

Rangnick kommenterer på Martial-uoverenstemmelse: Tingene er blevet løst

Næste artikel

Guardian: United afviser Newcastle-lånetilbud på Lingard

ANNONCE