Ralf Rangnick

Rangnick kommenterer på Martial-uoverenstemmelse: Tingene er blevet løst

Ralf Rangnick fortalte på dagens pressemøde, at uoverensstemmelserne med Anthony Martial er blevet løst.

Det vakte panderynker, da Ralf Rangnick lørdag fortalte, at Anthony Martial ikke ville være en del af kamptruppen mod Aston Villa.

Panderynkerne blev kun dybere, da Martial efterfølgende proklamerede på sin Instagram, at den tyske managers udtalelser ikke passede.

Derfor var uoverensstemmelserne mellem Rangnick og Martial naturligvis også på programmet under tirsdagens pressemøde forud for morgendagens Premier League-kamp mod Brentford:

– Jeg havde en samtale med ham om søndagen – en personlig samtale om, hvad der skete, og hvordan jeg så hele situationen. Sagen er blevet løst, forsikrede Rangnick.

Derfor er Martial også i spil til onsdagens kamp, såfremt han kan overbevise Rangnick i træningerne op til opgøret.

– Han trænede ikke i går eller dagen før. Han vil sandsynligvis træne i dag, og efter træningen vil jeg tage en beslutning om, hvorvidt han er med i truppen eller ej.

Ser frem til at have Pogba tilgængelig

Udover Anthony Martial handlede noget af tirsdagens pressemøde også om Paul Pogbas tilbagevenden på træningsbanen.

– Han har været tilstede fra den første træning, både fysisk og mentalt, og ud fra det jeg har set, ser det meget lovende ud for fremtiden, lød det rosende fra Rangnick.

– Pogba havde sin første træning med hele gruppen i går, og i den træning viste han, hvilken ekstraordinær spiller, han kan være.

– Han vil dog ikke være tilgængelig for os i nogle af denne uges kampe, sagde Ralf Rangnick med tanke på den skade, franskmanden netop er vendt tilbage fra.

Den 63-årige manager fortalte desuden, at han regner med at have både Cristiano Ronaldo og Marcus Rashford klar til onsdagens kamp mod Brentford.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
8
Shares
Forrige artikel
Alex Telles og Fred

Fred om klikedannelse i omklædningsrummet: Engelske medier lyver

Næste artikel

Optakt: Kan Manchester United bevare kontrollen mod 'The Bees'?

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
8
Share