Marcus Rashford mod Burnely

Optakt: Kan United spille andet end 1-1?

Manchester United spiller endnu en på papiret “nem” kamp i aften, men det er langt fra tilfældet med den slags for United anno 2022.

Manchester United har i aften endnu en mulighed for at hente tre point, selvom det næsten udelukkende er blevet til 1-1 kampe de seneste to ugers tid.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Kampen mod Brighton er udsat fra december, hvor positive coronatests aflyste en række Premier League-kampe.

Brighton har gang i en godkendt sæson, og Graham Potters mandskab er før aftenens kamp nummer 10 i ligaen med 33 point for 23 kampe, og det sker på en måde, hvor de fortsat ikke går på kompromis med deres egen spillestil.

Omkring Manchester United er der desværre ikke fordi, der er meget nyt under solen. Det skuffende resultat og spil mod Southampton har kun ført til mere uro omkring holdet.

Og værst er det, at Gary Neville i sin podcast i søndags kritiserede United-spillerene for deres mentalitet, og han lagde ikke skjul på, at han godt ved, hvem af spillerne der lækker historier til pressen.

En sejr i aften er ganske enkelt et krav, men det kommer nok desværre ikke til at få stemningen omkring United til at vende på en tallerken.

Dato, tid og sted:
Tirsdag d. 15/2 klokken 21:15 på Old Trafford.

Kampens dommer:
Peter Bankes  dømmer opgøret.

Skader og karantæner:
Fred er tilbage efter at have været ude med COVID-19, mens Alex Telles er tvivlsom. Nemanja Matic og Edinson Cavani bliver ikke spilleklar.

Mulige startopstillinger:

Manchester United
De Gea
Dalot – Varane – Lindelöf – Shaw
McTominay – Pogba – Fernandes
Sancho – Ronaldo – Elanga

Brighton
Sanchez
Lamptey – Webster – Dunk – Cucurella
Tossard – Bissouma – Lallana
Wellbeck – Muapay – March

Hold øje med:
Det nemme vil selvfølgelig være at sige Danny Wellbeck, men Neill Muapay er Brightons farlige mand foran. Bissouma på den centrale midtbane er også et varmt navn, og en spiller som mange større klubber gerne ser forstærke dem centralt på banen.

TV:
Kampen vises på TV3 Max.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Athletic: United vil styrke sportslig ledelse yderligere

Næste artikel

Startopstillinger: Elanga og Fred tilbage for United - Pogba bænket

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share