Optakt: Kun tre point tæller på Carrow Road

United skal forsøge at hente tre point med hjem til Manchester, når de gæster Norwich City i denne runde af Premier League. Det er ikke blevet til mange gode stunder for United i ligaen indtil videre, men forhåbentligvis kan ’De Røde Djævle’ vende den dårlige stime med en sejr over bundholdet fra Norwich.

Når man kigger på pointtavlen, ser det ikke kønt ud. United ligger lige nu på en 15. plads med ti point efter ni kampe. Det er uacceptabelt for en klub af den kaliber, men der er grund til at tro, at bedre tider er på vej.  

United vandt for første gang en udebanekamp siden miraklet i Paris tilbage i marts, da de slog Europa League-modstanderen Partizan Beograd med 1-0 i torsdags. Måske var det ikke den mest velspillende kamp, men ikke desto mindre fik den brudt udebaneforbandelsen. Derudover kom Martial på scoringstavlen, og den unge Brandon Williams høstede en Man of the Match-kåring.

Nu skal Solskjær og co. bruge udebanesejren i Beograd som et springbræt til flere sejre i træk i fremtiden. Udover sejren i Beograd spillede United en flot kamp mod topholdet Liverpool, og blev de første til at tage point fra Merseyside-klubben.

Hos modstanderholdet er det heller ikke ligefrem en dans på roser. Kanariefuglene har ikke vundet i fire Premier League-kampe og ligger lige nu på en 19. plads i tabellen med syv point. På trods af deres dårlige placering har de en klar styrke, som United skal være opmærksom på.  

Norwich er et farligt hold fremad banen med en helt klar spillestil. De kan spille flydende og hurtig fodbold, når de rammer dagen, og det kan gøre ondt på modstanderen (Manchester City, red.). Til gengæld er de kompromisløse i deres spil, hvorfor de ofte står uden en plan B. Det kan efterlade dem sårbare i defensiven, hvilket afspejles i de 21 mål, de har lukket ind. Kun Southampton, der tabte 0-9 forleden, har lukket flere mål ind.

Dato, tid og sted:

Opgøret spilles den 27. oktober kl. 17:30 på Carrow Road.

Skader og karantæner:

United må stadig undvære nøglespillere. Pogba, Shaw, Matic og Dalot sidder fortsat ude med skader, mens Tuanzebe er tvivlsom. Solskjær kan ikke give en deadline på, hvornår de vender tilbage, men håber på, det er meget snart. Til gengæld forventes det, at De Gea er tilbage i målet for United, efter han ikke rejste med til Beograd i midtugen.

Hos modstanderholdet er der heller ikke helt skadesfrit. Timm Klose, Christoph Zimmermann og Grant Hanley sidder alle ude. 

Dommer:

Stuart Attwell er manden med fløjten.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea 

Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Young

Pereira – McTominay – Fred

James – Martial – Rashford

Norwich City:

Krul 

Aarons – Amadou – Godfrey – Lewis

Tettey

Buendía – Mclean – Leitner – Cantwell

Pukki

Hold øje med:

Den tidligere Brøndby-spiller Teemu Pukki har fået en flyvende start på sin Premier League-debut. Den finske landsholdsspiller har voldet både Liverpool og Manchester City problemer med hans målfarlighed. United skal være opmærksomme, hvis de skal holde Pukki fra fadet. Med seks mål og to assists i ni kampe er han utvivlsomt kanariefuglenes farligste våben.

Et andet farligt våben hos Norwich, som egentlig er lidt mere en bobler, er den unge kantspiller Tod Cantwell. Englænderen er steget i graderne hos klubbens eget akademi, og han har vist lovende takter indtil videre. I alt er det blevet til to scoringer og to assists i ni kampe, men ikke desto mindre ligner Cantwell en spændende offensiv spiller.

Skribentens bud på kampens resultat:

Norwich City er et kompromisløst hold, der er garant for at angribe modstanderen. Det efterlader dem dog sårbare i defensiven, hvorfor jeg tror på en 1-3 sejr til United.

Sagt om kampen:

Solskjær: ”Da jeg så Norwich først kampe mod Liverpool, så jeg et hold med stort mod. De var modige og spillede på deres egen måde. Det har givet dem nogle gode resultater, da de slog Newcastle og Manchester City med en klar filosofi. Jeg håber, vi kan stoppe dem, for det er altid svært nede på Carrow Road, men vi er klar til det nu. Vi har fået spillere tilbage.” 

Vidste du, at…

  • United har mødt Norwich 67 gange. I 37 af dem har ’De Røde Djævle’ taget sejren, hvor 13 er endt uafgjort og 17 er tabt.
  • Der er blevet spillet otte Premier League-kampe mellem de to klubber på Carrow Road, hvor seks af dem er vundet af United og de sidste to er tabt.    

TV:

Kampen bliver ikke vist på dansk TV.

Hvem spiller rivalerne imod:

Manchester City – Aston Villa (3-0)
Burnley – Chelsea (2-4)
Arsenal – Crystal Palace
Liverpool – Tottenham

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Schneiderlin føler, han forlod United for tidligt

Næste artikel

Startopstilling mod Norwich: Martial med fra start

Relaterede artikler
Total
0
Share