Optakt: Manchester United – Everton

United-legende Wayne Rooney vender tilbage til drømmenes teater, når Jose Mourinhos tropper i eftermiddag tager imod Everton.

Manchester United skal forsøge at fortsætte den imponerende sæsonstart, når Everton her til eftermiddag gæster Old Trafford.

Det var en af sommerens helt store historier, da Wayne Rooney vendte tilbage til barndomsklubben, og Romelu Lukaku samtidig tog turen den anden vej. Nu skal begge de to angribere så møde deres tidligere arbejdsgiver i en kamp, hvor sidstnævnte er den klare favorit.

For selv om historien om Rooney, der igen trækker i den blå Everton-dragt, er romantisk, må man også sige, at han er i sin karrieres efterår. På trods af et par flotte scoringer – blandt andet mod Manchester City – har det da også været  en blandet start, han og holdkammeraterne har fået på sæsonen.

Senest blev Merseyside-holdet sendt hjem med en lussing på 3-0 i Europa League mod Atalanta. Derfor må Lukaku og co. føle, at chancerne for sejr og tre point er gode.

Særligt må den store belgier være optimistisk om sine chancer for at nette mod sin tidligere arbejdsgiver: I sæsonens 10 gældende kampe har Lukaku scoret otte gange, inklusiv et hattrick for landsholdet, og det er indtil videre kun sket én gang, at han ikke kom på tavlen for United.

Det skal blive spændende, hvem der trækker det længste strå, når de to hold tørner sammen kl. 17. Hvis United skal følge trop med naboerne fra City, er det kun en sejr, der tæller.

Dato, tid og sted

Kampen spilles søndag d. 17. september kl. 17 dansk tid.

Dommer

Andre Marriner dømmer søndagens opgør.

Skader og karantæner

Der er ingen vej uden om, at United kommer svækket ind til dagens opgør, efter det blev bekræftet, at Paul Pogba på grund af sin lyskenskade vil være ude i mere end en måned. Til gengæld er han den eneste på skadeslisten, hvis man ser bort fra Marcos Rojo og Zlatan Ibrahimovic, som begge fortsat er ude med deres knæskader indtil efter nytår.

Everton mangler James McCarthy, Ross Barkley, Ramiro Funes Mori, Seamus Coleman og Yannick Bolasie.

Mulige startopstillinger

Manchester United

De Gea

Valencia – Bailly – Jones – Blind

Matic – Fellaini

Mata – Mkhitaryan – Rashford

Lukaku

Everton

Pickford

Martina – Jagielka – Keane – Williams – Baines

Schneiderlin – Gueye 

Sigurdsson

Rooney – Ramirez

Skribentens bud på kampens udfald

Det er et Everton-hold ude af form, der møder United, som omvendt har fået en fremragende start på sæsonen både resultat- og spillemæssigt. Jeg tror derfor på en solid United-sejr på 2-0.

Hvem spiller rivalerne imod?

  • Liverpool 1 – 1 Burnley
  • Tottenham 0 – 0 Swansea
  • Watford 0 – 6 Manchester City
  • Chelsea – Arsenal (spilles nu)

Læs mere om:

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Michael Keane: Derfor valgte jeg Everton

Næste artikel

Startopstillingen mod Everton

Relaterede artikler
Total
0
Share