Michael Keane: Derfor valgte jeg Everton

Den 24-årige englænder bekræfter, at hans tidligere klub også ville have ham i sommer. Men Michael Keane troede på, at han ville få mere spilletid i Everton end i United.

Michael Keane har bekræftet, at han afviste Manchester United, hans tidligere klub, i det netop overståede transfervindue. Det skriver The Times forude for opgøret mod Everton søndag.  

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den centrale forsvarsspiller, som under Louis van Gaal blev solgt til Burnley for 2,5 millioner pund, endte som bekendt på Goodison Park. Hans pris var på den tid blevet tidoblet. 

– United var i kontakt med min agent og viste meget interesse. De ville gerne have mig, men jeg mente, at Everto ville være det bedste sted for mig, siger Michael Keane til The Times. 

– Hvis jeg skal være helt ærlig, var jeg ikke så stor fan af Manchester United længere efter mine tre år i Burnley. Og så tænkte jeg bare rationelt på, hvad der ville være bedst for mig. 

Jose Mourinho endte med at købe svenske Victor Lindelöf som forstærkning til forsvaret. Han har stadig Premier League-spilletid til gode. 

 

Læs mere om:

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho-kritik påvirker ikke Pereira

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Everton

ANNONCE