Optakt: Manchester United – Juventus

Der er meget på spil for Manchester United i morgen. Formår de at fortsætte, hvor de slap mod Chelsea eller slukker Ronaldo og co. for den drøm?

I morgen tager Manchester United i mod Juventus, når Den Gamle Dame gæster Old Trafford. Et opgør som mange United-fans formentlig har set frem til. For selvom vi nåede helt til ottendedelsfinalen sidste sæson, så er det længe siden, at vi har haft et af de store opgør som mange af os forbinder med Champions League.

Og det er lige præcis sådant et opgør vi får i morgen. Ikke nok med, at det er to historiske hold, der møder hinanden. Så bliver det også opgøret, hvor Cristiano Ronaldo igen er tilbage på Old Trafford og Paul Pogba skal møde sine gamle legekammerater fra Juventus.

Dertil kommer alle historierne fra pressen, der omkredser selve kampen. Rygterne om at José Mourinho skulle blive fyret ved et dårligt resultat og voldtægtsanklagerne mod Ronaldo. Det bliver uden tvivl et stort opgør

Juventus ligger på nuværende tidspunkt på førstepladsen i Serie A med otte sejre og en uafgjort. Men på trods af de gode resultater, har de faktisk haft en sæsonstart, hvor de ikke har set lige så stærke ud som i tidligere sæsoner.

Tilfældet er dog det samme for Manchester United. De engelske giganter er lige nu placeret på en sørgelig 10. plads i ligaen – endda med en negativ målscorer.

Det er dog et hårdt kæmpende mandskab vi har set i de to seneste kampe mod Newcastle og Chelsea. Der er ingen tvivl om, at spillerne ikke gider at tabe. Og der er ingen tvivl om, at José Mourinho i øjeblikket kæmper med nøb og kløer for at redde sit job som United-manager.

Derfor bliver det også spændende at se, hvilken forestilling vi får i morgen aften kl.21.00, når Champions League hymnen brager ud af vores højtallere.

Vil Mourinho tage et vigtigt skridt mod at sikre holdet og sin egen karriere eller vil Ronaldo og co. slukke for drømmene?

Dato, tid og sted:

Kampen spilles tirsdag den 23. oktober kl.21.00 på Old Trafford.

Dommer:

Milorad Mazic bliver kampens dommer.

Skader og karantæner:

United er uden Alexis Sánchez, Diogo Dalot, Marouane Fellaini, Scott McTominay, Jesse Lingard, Antonio Valencia og Marcos Rojo.

Juventus må undvære Emre Can og Mario Mandzukic.

 

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea

Young – Bailly – Smalling – Shaw

Mata – Matíc – Pogba

Rashford – Lukaku – Martial

Juventus:

Szczesny

Cancelo – Bonucci – Chiellini – Sandro

Khedira – Pjanic – Matuidi

Dybala – Bernardeschi – Ronaldo

 

Hold øje med:

Ligegyldigt hvad jeg siger, ændrer det ikke på, hvem vi kommer til at holde øje med i denne kamp. Der var tidligere snak om, at han ikke ville komme til at spille denne kamp grundet karantæne, men i morgen er det helt sikkert, at vi kommer til at se Cristiano Ronaldo betræde Old Trafford igen. Alles øjne vil hvile på den omtalte portugiser under morgendagens kamp, og mon ikke også Ronaldo vil give den en ekstra skalle og sende en hilsen til Stretford End?

Hvis jeg dog skulle pege på en anden spiller, så bliver det en fra egne rækker. Alexis Sánchez er ude med en skade til morgendagens opgør, og det er derfor ikke usandsynligt, at det unge talent Tahith Chong vil være at finde på bænken. Det bliver spændende at se om han får lov til at spille en rolle i så stor en kamp.

Sagt om kampen:

“Vi taler om et Manchester United-hold under José Mourinho, som vi, på dette tidspunkt, burde se som favoritter. Selv mod et Juventus-hold, der har vundet alt. Men det gør vi ikke. Vi gør det stikmodsatte faktisk.” – sportsjournalist Guillem Balague.

Skribentens bud på kampen:

Så lad mig sige Balague i mod med det samme. United-holdet har i de seneste par kampe vist, hvad det er i stand til. Det seneste halve år har de også vist, at de har haft lettest ved at sætte sig selv op til de store opgør. Derudover spillede Juventus 1-1 i deres seneste kamp mod Genoa, og har generelt ikke set lige så stærke ud i denne sæson, som tidligere set.

Jeg tror, at Manchester United fortsætter de gode takter fra 2. halvleg mod Chelsea og vinder 3-1. Målene scores af Ronaldo, Martial, Lukaku og Pogba.

Vidste du, at…

  • Dette bliver Pogbas første kamp mod Juventus siden hans skifte?
  • Pogba har været indblandet i alle Uniteds mål i Champions League i denne sæson?
  • United har vundet fem ud af i alt 12 opgør mod Juventus?
  • Ronaldo har været indblandet i syv mål i de seks kampe han har spillet mod tidligere klubber?

TV:

Kampen vises på TV3+ med optakt fra kl.20.00.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sanchez ude med skade mod Juventus

Næste artikel

Ronaldo ser frem til Old Trafford-gensyn

Relaterede artikler
Total
0
Share